Jump to content
FAS Goran

dule011

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About dule011

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Postovani ljubitelji FIATA, posle 10 godina vozenja punta I, II i Grande sa motor 1.2 8V, resio sam da predjem na Bravo. Molim Vas da me posavetujete oko dileme benzinac 1.4 16V / 8V ili 1.6 MJTD. Hvala
  2. problem sa primanjem gasa ima kada je u pitanju uzbrdica, ali uporedjujuci ga sa puntom II gde sam imao dve boce za metan koje su imale 120kg sa full metanom bas se primeti razlika. Inace auto je presao 25 000km kada sam ga uzeo, izasao iz garancije pre dve godine, skoro pa nov, kupljen u Delti, a ince odrzavan je u auto kuci Vozdovac(koju bije mnogo los glas jer imaju stalno reklamacije). Mislio sam da je "lenj" jer ga jedna gospodja vozila ali vec sam presao ukupno 45000km i nista...
  3. isto je pre i posle servisa, nema razlike, cak i na benzin.....slabo prima gas.Nije svejedno kada krenes u preticanje
  4. sve je uradjeno i prestelovano, zajedno sa filterom pre 5000km. A servis radjen posle predjenih 10 000km.
  5. Da li neko moze da mi pomogne oko sledeceg: Trenutno vozim GP 1.2 8V 2008.god. sa ugradjenim plinom, obzirom da sam pre njega vozio punto I 1.2 8V isto na plin i punto II 1.2 8V na metan, GP mnogo slabije prima gas u drugoj brizini, a u trecoj nikako (narocito kada je uzbrdica u pitanju) za razliku od predhodnih modela, kontam ajde GP je tezi , vece i sire gume, veci je . Da li je sam u pravu da je slaba kubikaza za toliki auto ili gresim?
  6. ^^^ Hvala na upustvu..Javljam kada zavrsim tj. popravim... Ono sto je sigurno, nije od punta, ali bitno je da mu je lako prici, pa da probam....Hvala
  7. Zvao sam 'Kit comerec', oni su mi rekli da je senzor brzine vozila ustvari PINJON, cena mu je oko 5,000.00 din.... Dal mu se lako moze prici???
  8. ^^^ Hvala, probacu, ali kako se inace taj deo zove, kako da ga trazim u radnji,kao seznor brzine vozila??? Imali on veze sa pinjonom???
  9. Pozdrav! Da li neko moze da mi pomogne, naime, posedujem Punto II 1.2, desava mi se u voznji da mi stane brzinometar (bude na O, kao u stanju mirovanja), cim se to desi, volan mi olaksa kao da je upaljen City servo (pri tome lampica ne gori da je upaljen a i ja ga inace nikad ne palim)... Hvala!
  10. bane, obavezno pogledaj godiste boca koje su, jer italijani vecinu kola koje ide na nase trzsiste vade novije boce a ubacuju stare cak i do 40god.starosti.

  11. Izvini, imam mejl. Šaljem slike najkasnije do srede.

  12. Bile su ugradjene u Punta mk2 2002 god. Kada je automobil bio nov, kod nas u servisu u Italiji. Ima i neke papire, LANDI, moram sve da proverim, slikaću pa šaljem na mail.

    Ostavite mi mail.

    Bane

  13. Ajde vidi kolika je litraza i koje su god???Jesu li bile ugradjene u fiata 2???

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...