Jump to content
FAS Goran

MarkoS1

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About MarkoS1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Nis
  1. MarkoS1

    BMW 320 e30

    BMW u ekstra stanju, motor extra , maksimalno utegnut na trapu limarija takodje extra bez korozije. Dosta toga je menjano u zadnje vreme . Spusten ima crvene opruge, sedista od e36 , alu felne 15" RH sa odlicnim gumama , uradjen veliki servis motora pre 50km, ima plin nije atestiran. 86 god prva reg 96 img]http://www.dodaj.rs/f/1T/cA/3YA8ZtUD/dsc0251.jpg
  2. Telefon u dobrom stanju,ima sitne tragove koriscenja,,sim free,baterija 1-2 dana zavisno od koriscenja ,android 4.04. cena:40e kontakt pm ili na broj 064/510-42-44
  3. Auu ako samo te 2 turbine mogu onda je tesko da se nadje :S
  4. A jel moze na se ugradi neka druga turbina koja nije fabricki iz dedre ?
  5. Uzecu je najverovatnije zato sto je ovako na pogled u dobrom stanju ima sve od opreme ima i sekvent plin atestiran do 2017 i jos se registruje na 1.6 75 ks tako je uvezena i ocarinjena ,tako da me to vuce dosta i mislim da je veliki plus . Samo me brine kako ce to da ide posto sad vozim kadeta GSi 116ks koji jednostavno ide kao nenormalan.Ne bih da dedra ide kao kadett ali voleo bih da to bude koliko toliko normalna snaga da bi mogla da se vozi.
  6. Jel ima jos neko iskustva sa skinutim turbom na autu.Cuo sam da ima dosta ljudi koji tako voze voleo bih da cujem iskustva iz prve ruke .
  7. Koliko od prilike bez turbine ima KS . i da li moze da se u ubaci neka drugar turbina koja nije od ovog motora da li ce to da funkcionise posto je verovatno tesko da se nadje ?
  8. Poz drugari nov sam na ovom forumu i imam par pitanja vezanih za Lanciu Dedru 2.0t posto se do sada nisam susretao sa fiat-lancia automobilima.Naime imam ponudu da se trampim za Dedru 2.0t ali autu je skinuta turbina , ima sekvent plin vlasnik kaze da lepo ide i da nema nikakvih problema posto je skinuta turbina.Interesuje me da li auto moze tako da se vozi bez turbine ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...