Jump to content
FAS Goran

Punto mk2 JTD LE

Members
  • Content Count

    374
  • Joined

  • Last visited

About Punto mk2 JTD LE

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/16/1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Leskovac

Previous Fields

  • Garage
    Punto mk2 JTD , Peugeot 406 coupe Pininfarina

Recent Profile Visitors

2315 profile views
  1. To su ti maglenke ili svetla za maglu. Nema tu neke veličine ili sta, već traži i kupi original za tvoj auto.A za zvučnike raspon cena od-do može da bude mnogo veliki sve zavisi koliko si spreman da platiš.
  2. Made in Kina .Sve u svemu lepo radi s obzirom na cenu i vise od ocekivanog .
  3. Evo da se javim sa nazalost propalom investicijom.Dva dana se hebavam sa Multimedijom koju sam planirao da ugradim u svoj auto i nista .Problem je prilikom povezivanja zvucnika sa instalacije u autu .Nece pa nece ( susti ) i sa iso konektorom i preko izlaza na cincevima .Elektricar kaze da je problem u fabrickom pojacalu koje daje veliku snagu ( jak signal ).A isto se desi i kad ubacimo bilo koji mp3 , radio ....Inace ova multimedija kinez najeftiniji ali na njegovom autu sve lepo radi .U principu fina jeftina zezancija . Ako nekome treba sutra ide na oglas .Kupljena nova pre dva dana .
  4. Pa to za nostalgoju mozda jos koju godinu jer je odavno nadziveo te kod kojih bi mogao da izazove nostalgiju .
  5. Znaci nesto kao fica ....U svakom slucaju ako je radio 60+ godina mislim da vredi tj da je kvalitetan sat a trzisna vrednost nije bitna ionako nije na prodaju i nece biti jos kad bih mogao nekako da utvrdim iz koje je tacno godine , pa da vidim hoce li doziveti da mu proslavimo jedan vek rada .
  6. Na ovom linku nema nijedan ovakav sat tj model ?
  7. Evo ja nadjoh na gogle 390 usd a ima i dosta jeftinijih .Svejedno koliko god da je necu ga prodavati ali mislio sam jel vredi nesto omikron kao omikron kao marka brend itd .itd.
  8. Sta mislite o ovom satu jel vredi nesto ? Omikron 21 rubis bez baterije sa oprugom za navijanje . Ostao mi sat od dede , i ja jedino sto znam da je star preko 50-60 godina i da jos uvek radi .
  9. Proveri šolje amortizera velika je verovatnoca da je do njih. Nek ti neko okreće tako volan a ti glavu pod haubu pa gledaj i slušaj. Meni se tako manifestovalo na jednom od prethodnih auta.Ubih se tražeći da nađem šta je.
  10. Punto mk2 JTD LE

    Vicevi 120%

    Pitali plavušu. Kako se zove ženski polni organ? Plavuša: Uspravno ili vodoravno? __________________________________ Dolazi drugarica kod plavuše. Drugarica: Ne znam šta da radim, juče sam bila na neku posnu slavu i sad evo sve podrigujem na ribu. Plavuša: Pa draga moja trebala si više da jedeš i da piješ i podrigivala bi na usta. Послато са E2303 уз помоћ Тапатока
  11. Do sad je testirao oko 220 razlicitih modela .Od fice , renoa 4 pa do bmw x6 , audi a8 itd itd . Uostalom to mu je posao on tako zaradjuje platu a kako mi je i sam rekao spojio je posao i zadovoljstvo jer je i sam veliki ljubitelj automobila .
  12. Pozz.Jel zna neko kakva je situacija sa zakonom sto se Qvad-ova tice. Mogu li se registrovati ( koliko znam ranije je bilo problema oko registracije ) i ako mogu sa kojom se kategorijom vozi Qvad preko 50 cm?
  13. Evo jos par slika posle detaljnog pranja . Gume eksperimentalno isprskane kokpit sprejem i posle jednog dana i voznje zadrzale boju i dobile malo i sjaj sad dokle ce videcemo .
  14. Ovo su Ronaal meni se cini da mu savršeno stoje, samo gde da ih nađem 16 ili 17 svejedno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...