Jump to content
FAS Goran

alexa72

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About alexa72

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

969 profile views
  1. Nije problem.Videću već nekog ko ima dijagnostiku a da hoće da šeta.Nije 150 ks jer je 1.6 mjet.120 ks 2010 god.27.12 .2010.
  2. Malo je to teže kad su automobili bez tablica.Ali videću, ne žuri mi se.Mada je ovaj dobar primerak.Dinamik sa zadnjim parking senzorima i sva 4 podizača.
  3. Da, verovatno.Malo je čudno što se to toliko učestalo dešava.Recimo da ovaj klip pokazuje da se desilo kod čoveka sa 2000 milja. Nov auto.
  4. E da.Taj auto ima isto taj USB ulaz i moguće da je to.I šta si radio.Mislim da nije u pitanju km.jer se ljudima javljalo i kada nije u pitanju vraćanje km.Možda i jeste ,ali definitivno to je izgleda univerzalno upozorenje za neku anomaliju.Na žalost, koliko sam čitao kod fiata neke stvari ne mogu da se vrate same u normalu posle skidanja kleme i samog restartovanja sistema.Znam da na Renou mnoge greške sam auto eliminiše ako više nisu pretnja, p anije neophpdno dijagnostikovanje.
  5. E hvala.Baš sam u nestrpljenju čitao malo o tome,koliko malopre i vidim da ljudi koji su vlasnici,znači isključuje se sumnja čeprkanja po kilometraži, su imali iznenada problem i to je problem koji je prepoznatljiv kod fiat grupe vozila.U svakom slučaju neka žešća greška koja na taj način primorava za odlazak na dijagnostiku. To i nije tako loše, samo se uglavnom ispostavi da su gluposti u pitanju , ne ne ki preozibaljan kvar.Pa čak i obična zamena sijalice pod kontaktom može da prouzrokuje takav način rada kilometar sata.Hvala u svakom slučaju.
  6. Gledao sam jedan Bravo i malo mi je čudno što blinka kilometraža.Jel to na fiatu znači da treba neki servis ili šta?Ako je neko od korisnika imao takvu situaciju, pa bi mi značilo. Hvala.
  7. Možda nije pravo mesto za pitanje, ali da pokušam da dobijem odgovor.Čemu služi Blue and Me u Fiat vozilima.Kako se koristi i jel im aneku bitnu ulogu osim porta za USB.
  8. Nije bitno, jer se kod nas zbog manjih potreba mora raditi godišnje, ali sam gledao njegovu dokumentaciju i u knjižici video da za taj1.6 italijani kažu da se radi na 35000 km. Ali kao što rekoh u mom slučaju je to nekih 12000.Videćemo šta ću.Imam i nek uponudu za neki megan,pa ako je stvarno taj megan dobar onda neću čekati. Hvala na sugestijama u svakom slučaju.
  9. Išao sam da vidim auto i auto je besprekoran.Servisi se na 1.6 mjet rade na 35000,a na ovom je ostalo još 10000 do servisa koji su oni predvideli.Neverovatan auto.Nisam siguran ,ali mi neko reče da su čak pomereni veliki servisi na 160 000.Ne znam da li je tačno.
  10. Zvao i pitao,nije fora ,jeste rezervisan,ali dok ne donese sve pare stoji na sajtu.
  11. Ovo mi se čini dobar auto.Šta vi mislite? http://www.polovniautomobili.com/oglas4896071/fiat_bravo_16_mjet_emotion/
  12. Ok.Nego mislio sam pošto je auto baš dobar,da li je realna cena za to godište.
  13. Vi koji vozite fiat vozila niste mi pomogli oko onog auta što sam postavio link.Ako bi mogli da mi date sugestiju,možda se i nategnem za pera ,jer je auto stvarno mnogo dobar ,ali ja ne znam šta treba da gledam.Ako može neki savet bilo kakav.
  14. Bio sam danas da vidim ovaj auto i super je ,ali lik traži 7000 ,a ja nemam baš toliko para.U odnosu na druge možda i vredi,jer bukvalno ima miris novog auta iako nije ni usisavan ni sređivan i video sam stanje tačno kako jeste. Ipak mi nedostaje prilično novaca.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...