Jump to content
FAS Goran

johnnynikola

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About johnnynikola

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Vozdovac

Previous Fields

  • Garage
    Beograd

Recent Profile Visitors

985 profile views
  1. Punta sam prodao ostale mi 2 letnje gume. 165/70 R14 Lassa Greenways Kupljene 2016. presle 13000 km, vozene jednu sezonu, jednu godinu mi stajale. Racun imam, slikacu kada ga pronadjem. Placene 4100. Cena dogovor. Lokacija Beograd.
  2. Radio ispravan, koriscen u prethodnim kolima. Uz radio ide i ISO konektor i ukrasna lajsna. Ima zeleno pozadinsko osvetljenje. Cena 50 evra. Beograd 069 - 550 - 3026 Specifikacija: MOSFET 4 x 50W 24-bit DAC ProEquilizer (podesavanje visokog, niskog i srednjeg tona pojedinacno) Predefinisana podesavanja equilizera (NATURAL, DYNAMIC, FLAT. . . ) Prednji USB (MP3/WMA) ID3/WMA Tag (CD/USB) Loud opcija 2.5V Line i Subwoofer Out RCA Pre-Out Terminal (Rear/Subwoofer) Subwoofer Control Prednji AUX Podrska za daljinsku kontrolu, komande na volanu (Steering Remote Control Ready) Prednja plocica na skidanje Dimenzije: (SirinaxDuzinaxVisina): 182 x 160 x 52 mm Hvata radio frekvencije u opsegu 87.5 - 108 MHz 5- 20kHz 98 dB link oglasa: https://www.kupujemprodajem.com/Jvc-kd-r412-4x50-CD-MP3-USB-AUX-Line-Out-Subwoofer-out-49181101-oglas.htm?filter_id=
  3. Cini mi se daje prednji branik farban, Airbag da je ispadao iz volana. Nervira to sto nije slikao auto od napred. Nista ne mora da znaci. Ipak je to utisak sa slike.
  4. U pravu si druze sa svim sto si rekao, ali osecaj mi govori da bezim od njega jer je Frankestajn . Mozda mu oprema vredi toliko i auto stvarno lepo izgleda, ali dzabe. Ne zurim sa kupovinom. Ovo je prvi auto koji sam pogledao. Nego je hteo zamenu za mog Punta plus doplatu pa rekoh da pogledam.
  5. Proverih ga na ePeru Pise da je proizveden 3.10.2007. a po papirima 2009to. Ispod obloge se vidi da je volan unisten. Menjac je malo izlizan. Ima servisnu knjizicu. Vodio je evidenciju servisa sto je ok. Izmedju ostalog menjao je set kvacila i zamajac iako kvacilo nije bilo za zamenu ali mu je bilo tvrdo kako kaze. A felne je kupio od neke italijanske firme koje radi sa felnama i placene su 500 evra. Zimske gume dobre, letnje su mu za jednu sezonu. Ne dimi na auspuhu. Auto se izgleda vodi na njegovu zenu. Odustajem, idem dalje. Hvala svima jos jednom.
  6. Vracam se na felne. Slazem se, ali ovo svakako nisu Fiatove felne. Danas cu da ga gledam pa cu videti na licu mesta. Hvala na odgovorima.
  7. Zdravo svima. Jel ima neko misljenje o ovom primerku i da li je neko mozda gledao ovaj primerak ? Jedino sto bode oci je da se ovaj motor nije ugradjivao u auto ovog godišta za sta covek kaze da je tako kupio auto na placu po preporuci i da tako pise po papirima. I felne izgledaju da su od Focusa a ne od Brava... Hvala unapred. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9468199/fiat-bravo-19-multijet-120ks
  8. Prodajem blendu za Fiat Bravo. Bez tragova koriscenja. Cena dogovor. U BGu sam.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...