Jump to content
FAS Goran

milferica

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

About milferica

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Vrbas

Recent Profile Visitors

1317 profile views
  1. Bio mi puko ulozak brave a ja sam mislio da su neke zice otkinute..Kad je elektricar zamenio ulozak,nisam verglao dok mehanicar nije dosao..A kad je mehanicar dosao,ustanovili smo da je kvacilo u alternatoru blokiralo..skinuli ga i remenica nije mogla ni da mrdne koliko je zapeklo!Mozda je to od stajanja,al ne znam...I na kraju nije se fala bogu nista drugo sjebalo,motor ostao netaknut!samo malo plastika napukla od probijanja nosaca...otvorili smo sve to,ocistili komadice plastike i rupu zacepili da nebi nesto uletelo.. A inercioni prekidac bar kod mene mozes da stiskas koliko hoces,nista se ne desava..Jer on izbije gore valjda prilikom udesa i ti kad ga stisnes jednom on se vise ne vraca gore,tako da dalje stiskanje nista ne radi..to dodje kao neka sklopka,ona izbije posle je vratis i to je to. A kod mene na 1.9D se nalazi u kaseti sa desne strane..Skine se neki poklopac oko 10cm i tu se nalazi prekidac!
  2. popravio..Popravio nego mi sutra stize novi ventilator a ovaj relej isto zajebava jel je slomljen pa da zamenim!
  3. Pozdrav, stize mi sutra ventilator hladnjaka i treba majstor da mi namesti,ali mi ostavio bio ovaj deo i rekao da kupim,a nisam pitao kako se zove i sta je ovo..U radnji kod nas(Delmax) sam pitao i oni to nemaju... Kako se ovo zove i gde da kupim?
  4. Tako sam i ja mislio,znaci tu ce biti dosta zezancije...A ne znam koliko se to i isplati! A i svaki drugi motor koji bih kupovao nisam 100% siguran da ce to raditi kako treba.. Koji sam maler,verovatno kad bih uspeo sve da odradim,motor bi riknuo posle 10km.. Tacno ne znam sta da radim!
  5. Niko nista ne zna o prebacivanju motora? ili u ovu temu ne gleda niko!?
  6. Hteo bih da zamenim motor trenutni 1.9D za 1.9JTD motor.. Interesuje me kad bih nasao neki JTD motor sta sve treba menjati i prepravljati? Uz motora kad bih skidao sa nekog JTD-a sta bi trebalo odma uz njega da skinem sto ce mi biti potrebno!? I kakva je procedura oko registracije onda? Ako bih nasao stranca,sta moram da odradim ili naseg sa papirima? Da li ce to biti problem oko registracije!? Za prekucavanje brojeva znam..Ali interesuje me i za legalno kako i sta?
  7. pozdrav, Interesuje me koliko bi kostao veliki servis za fiat punto 1.9d 2001god.
  8. Na koji nosac mislis? http://www.polovniautomobili.com/oglas5302044/ventilator_punto_19_d/ Evo da vidite da je to to...Samo sto sam zvao i nije cena 9000din. nego 8000din.
  9. Nisi dobro razumeo.. Komplet 2 ventilatora sa nosacima kostaju 8000Din. Kao gore na slici..
  10. A zasto bi njemu dao 80evra kad za 8000din. mogu da kupim nov?
  11. Lupaju cene kako stignu.. U auto nova je nekada kostao 19000din. a sada je 8000din. Mozda oni i dalje misle da je nov 19000din. pa sada traze za polovan 80evra..
  12. Zvao sam Cupic Nis fiat i trazi 80evra..A u auto nova doo kosta 8000din. novi!
  13. Odgovorio sam ti na pm A ti ako stignes da mi posaljes brojeve posalji na pm ili ovde svejedno..Da vidim jos kod nekog!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...