Jump to content
FAS Goran

iznogud2

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About iznogud2

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Smederevo

Previous Fields

  • Garage
    Smederevo
  1. To nisam proveravao, provericu kada dodjem kod kuce. Znas li mozda koji tacno zaduzen za to da ne googlam? Milslim da cu otici kod masjtora da pogleda to, da ne mozgamo vise, javicu vam sta je problem. Pre mislim da je neki kratak spoj ili nesto slicno, isit problem sam vec imao i resao sam tako sto sam nasao odgovoarajuci polozaj zici koja ide u far (ne znam kako ide veza),pa se verovatno od rupa na putu i truckanja opet problem javio, tj kabl je pomerio i sada ne mogu da nadjem odgovarajuci polozaj sto je ranije palilo.
  2. Nije, nije proverio sam to Ne zam da li nekom znaci ova infomracija: javlja gresku samo kada je ukljucen desni zmigavac, kada ukljucim sva 4 greske nema (ne radi i dalje isti zmigavac na faru). I da dodam, ne znam kakvo je vase iskustvo sa sijalicama na kolima, ali meni do sada "racunar u kolima" nije javljao gresku kada mi ode neka sijalica (svetlo, zmigavac...) samo kada je neki problem, tipa neki kratak spoj i ostalo. Kako je bilo kod vas?
  3. Nisam razumeo ovaj Pajtonovski humor bas najbolje Nisam a.elektricar, samo mogu da pretpostavim da je moguce da sama zica ne pravi problem. Otici cu do majstora pa cemo videti nema mi druge. Da li neko zna dobrog auto elektircara (Novi Beograd - Fontana, Tosin Bunar, Zemun...)?
  4. Drugari, Po zameni sijalice na desnom faru ostao sam bez desnog zmigavca na istom (ne radi). Kada ukljucim isti, blinka lampica na kontrolnoj tabli koja prijavljuje gresku na svetlu, a pokazivac za zmigavac blinka brze nego uobicajno (pretpostavljam da skrece paznju da je tu problem). Problem sam prvobitno resio slucajno - Povukao sam jednu zicu koja vadi struju do fara slucajno i problem je nestao. Tako sam je i vratio u far sve je funkcionisalo ali se posle 20ak dana problem vratio. A ova metoda vise ne pali Da li je neko imao slican problem i da li mogu sam da ga resim? Pozdrav i hvala!
  5. Beli_punto, to je ta neka cena koju bi on prihvatio 2900 .. idem da pogledam pa javljam rezultat. Hvala na pomoci
  6. Hvala beli_punto, slazem se da je opis zanimljiv Auto jeste skoro uvezen i registrovan u fabruaru ove godine. Uradjen je veliki servis cim je uvezen i tu ne bi trebalo da bude ulaganja. Sve racune ima od servisa, ali danas mozes sve da falsifikujes tako da sam i po tom pitanju skeptican. Jedimo mi je sporna, za sada, cena. Ne znam da li je realna?
  7. Drugari Forumasi, Molim vas za pomoc i komenat o ovom modelu. http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1544134_Fiat_Punto_2005_god Danas bi trebalo da odem i pogledam vozilo. Cuo sam se sa covekom i preneo mi je sve iz komentara (cena moze malo nize ). Iskreno ne znam da li je i spustena realna? Moj otac je vec gledao isti i nema vidnih ostecenja na vozilu (mala ogrebotina na desnim vratima) a pogledao je sve papire. Na sta da obratim paznju(nemam vremen da iscitam ceo forum, pa se unapred izvinjavam jer sam siguran da pise)? Koliko vidim (po svetlima) ovo je onaj putno koji su sklapali za nase trziste, a ne znam da li su slali i u II zemlje, ocigledno jesu. Hvala unapred,

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...