Jump to content
FAS Goran

marko1984

Members
  • Content Count

    572
  • Joined

  • Last visited

About marko1984

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 03/11/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Bezanijska Kosa

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Recent Profile Visitors

8055 profile views
  1. Sasvim korektne alu felne za Fiat, raspon rupa 4x98. Bez zamene. Felne se nalaze u Novoj Pazovi. Nisu varene niti krive. Napomena, felne idu bez guma! Cena prava sitnica, 99€!
  2. Cena ide dole,9000 din. sve cetiri.
  3. Mislim da ovi koji voze u kontra smeru na autoputu nisu ni svesni da su u kontra smeru...
  4. Drugar prodaje zimske gume marke Orium. Dubina sare je 7,5 mm. Okvirna osobenost guma je opisana na jednoj od slika. Covek se zove Dragan i za sve informacije ga mozete kontaktirati na 062231201. Ono sto ja mogu da garantujem je da je posten i ispravan 100%. Cena je 2500 din. po komadu.
  5. Nikakvih simptoma nije bilo! Nikakva lupkanja,nije imala lufta itd. Vozim dete u tom autu,tako da sve sto je za zamenu-menjam. Pogotovo stvari koje se ticu bezbednosti. Menjao sam viljuske,diskove,plocice i mozda jos ponesto (ne mogu da se setim sad) u tom delu,tako da bi mi majstor rekao da nesto nije ok,jer svaki put kad oteram auto kod njega (hvala Bogu,nije cest slucaj ) kazem mu da pogleda sta jos ne valja. Spona je pukla unutar manzetne,znaci nije bilo nacina ni da se golim okom vidi ostecenje.
  6. Pukla je spona i to unutar manzetne! Covek koji mi odrzava auto,a koji vec duze vreme radi u V&B auto servisu na Ledinama (odrzavaju uglavnom Alfe) i privatno,kaze da prvi put vidi ovako nesto! Sreca,pa je zamenio sponu na parkingu (doneo vulkanizersku dizalicu i sav alat),nije zapekla i sl. i tako me spasio par hiljada dinara troska za slepanje. Proizvodjac i stare i nove je Ruvile,znaci nije bila neka krs roba,pa da se covek u'vati za to kao razlog. Imao sam OGROMNU srecu da mi se nije to desilo u voznji!!! Da je stradala od udarca,valjda bi jos nesto bilo osteceno,a nije. A mozda je prosto iz fabrike izasla takva kakva je,felericna... Nadam se da jos neko ima nesto pametno da kaze na ovu temu.....
  7. Dakle,kao sto naslov kaze,volan mi okrece samo jedan tocak,drugi ne mrda. Juce se vratim od mojih,parkiram auto,namotam u mestu da namestim volan za lavlju kandzu,kad puce nesto prilikom namotavanja. Krenem da motam na drugu stranu,posto sam mislio da sam mozda okrznuo tockom cosak ivicnjaka,kad opet puce! Izadjem i vidim da su mi tockovi ukrstili,rekoh napio mi se auto! Salu na stranu,oba su bila namotana ka unutra. Okrenem volan ulevo i vidim da se samo levi tocak okrenuo kako treba,a desni stoji. Setim se kasnije da mi ni obrtomer nije radio kako treba,jer,dok sam se vracao,u 6. brzini,na nekih 140-150 kmh mi je pokazivao 1600-1800 obrtaja,pa posle na oko 100 kmh nekih 1200 obrtaja. Mozda ima neke veze sa ovim. Uglavnom,ako neko ima neku ideju o cemu se radi i voljan je da je podeli,neka se ne ustrucava! Inace,imao sam dosta srece sto mi se to desilo u "najboljem" mogucem trenutku,tj. nije bilo u voznji,vec kad sam zavrsio sa parkiranjem....
  8. Jbg,sad jos i broj da napisem! Salim se,evo imenjak je ispravio gresku!
  9. Plitke 1500 din,poluduboke 2000 din! U paru 3000 din!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...