Jump to content
FAS Goran

Cojara

Members
  • Content Count

    87
  • Joined

  • Last visited

About Cojara

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 07/22/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Banja Luka

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115KS .... Golf 2 1.6 .... Golf 4 1.9 TDI
  1. Narode imam problem sa grejanjem, isao sam juce u Sarajevo i uz svo ono brdo u fiatu je grejanje bilo katastrofa, smrzo sam se, moram da ubacim u drugu da digne temperaturu da bi pocelo duvati toplo. Sta bi moglo da bude ? Hvala unapred !
  2. Kao sto sam i ocekivao prestade da radi. Gdje se moze naci ovaj prekidac i kako se on uopste zove pravilno? Pozdrav.
  3. Ipak ne moze. A bas mi je cudo jer je vecina uredjaja Audio, cudi me da fiat nije napravio i mp3 na svakom al eto, umjesto jednog narez'o sam na 15-ak cd-ova
  4. Pozdrav narode, popravio sam onaj citac sto me zezao sto nisu mogli da se ucitavaju cdovi, e sad zanima me da li oni citaju samo audio ili mogu narezati i mp3 cd sa muzikom ?
  5. Znaci smijem iskovcati cd i otvoriti i ocistiti nece biti problema sa kodom ili slicno ?
  6. Posto mi CD Player originalni u fiatu nece da ocitava CD-ove, da li se taj senzor sto je otisao moze popraviti ili je to riknulo i spremno za baciti ? Error neki broj izbacuje sad sam zab pisao sam ja ovdje jednom. Zanima me sad ako kupim drugi hoce morati kakvi kodovi i tako te zajebancije sta da radim ? Pozdrav.
  7. Kako si uspio da sredis, ima li gdje kakva slika tog prekidaca ?
  8. Imam 2 problema, kad otvorim vozaceva vrata nece da se upali svjetlo u kabini, a na drugim vratima rade, i ne radi mi brava takodje sa vozacevih vrata ne mogu na njoj da otkljucavam a centralna radi normalno, otkljucam/zakljucam na suvozacevim i sve normalno radi. E sad kako ja mogu provjeriti da li je to otisla brava ili sta vec moze biti. E sad, kupio sam jer i brat, stari i ja vozimo i malo malo pa se svadjamo ko ce sta da voza a ja sebi fino uzmem golfa da se ne raspravljam ali zna se da je Fiat BOG ! Zato sam i pitao vas ovdje jer na ovim forumima nigdje nisam vidio ozbiljnije ekipe od vas ovdje Pozdrav.
  9. Ja se izvinjavam, da li ima iko neki forum gdje ljudi kao ovdje pomazu o vw autima, kupio sam juce sebi i golf 4 pa sad imam fiata i njega al treba mi par stvari da pokusam popraviti ?
  10. Pozdrav narode, izvinjavam se sto otvaram temu ako postoji ali na poslu sam ima mi kolega Fiata Brava i magli mu iznutra pa jel zna neko sta moze biti problem ? Hvala unapred.
  11. Nakon 2 godine koliko mi je vec Stilo u garazi, uzmem sam da popravim ovu glupost. Dignem ga na dizalicu, skinem tocak, i trazim jedno pola sata i nadjem zatim nastavljam da se mucim sa 19. vilastom da odvrnem ali nema sanse, i na kraju sam uzeo brusilicu i odsjekao dio kljuca da bi mogao normalno da odvrnem. Odvrnem pocnem pritiskati i neko ulje/voda sta vec izadje iz onog razradim ga (nisam prskao jer nemam nista ) vratim i eno radi kao sat ALi nista bez 19. vilaste SLika: http://i.pics.rs/95zL7
  12. Ja se izvinjavam ali stvarno ne mogu da nadjem temu gdje pise vezano za rikverc svjetla. Sijalice mi rade ali svjetla nece ? Sta moze biti i mogu li sam napraviti posto su kod mene majstori govna ?
  13. Narode hocu da kupim ovaj Mikrolink kod ovih http://www.microlink.rs/ pa mi recite jesu li pouzdani. Kazu mi ovako http://prntscr.com/88u9ui pa me sad zanima da li ce oni meni stvarno poslati da ne bude ja kupio i posle dobijem karinu u paketu ? Pozdrav.
  14. Gdje mogu da ga porucim ? Ja sam iz Republike Srpske iz Banja Luke bi li mogao kako to uzeti ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...