Jump to content
FAS Goran

skora

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

About skora

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Doboj, Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.6 16V

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Puntic bombonica... A ja gledam na HCS Accord-a i poznat mi nadimak...
  2. Posle 7 godina druzenja sa Stilom, otisao je u ruke poznaniku, a u garazu je dosla Honda Accord. 6. generacija Accord-a, 2001.godina, motor 2.0 VTEC , 108kW, presao 220kkm. Evo malo i slika. Jos se upoznajem sa autom i udobnoscu , od planova imam farbanje lajsni i retrovizora, eventualno neke 16ke za ljeta.
  3. Pozdrav narode, nije me odavno bilo... Fiat se prodao prije 10ak dana, prešlo se na Hondu Accord, ali nastavit ću pratiti forum, tako da garaža može pod LOCK.
  4. Bolje Vas sve opet nasao... znaju pojedinci sto sam bio odsutan, ali to je najmanje vazno... Sto se planova tice, nasao sam savrsenu poziciju za tablet.. nece ici u blendu, vec iznad nje... Izrada plastike je trenutno zaustavljena, dok ne prodju praznici... ne ukidam sredisnju ventilaciju, vec ce samo biti prekrivena... u medjuvremenu je narucen tablet od 8" posto ce on najbolje ispuniti prostor iznad... Posle praznika sam dogovorio i presvlacenje prednjih sjedista i vrata, gdje cu odraditi bolja ojacanja sjedista, pokusaj polukadica.
  5. 2.4 i nekako...prije bi nesto sa puzicem na sebi... ali kad je to skup hobi... ovako malo valjam krivine i vozim slalom po gradu izmedju sahtova... Bas prije par veceri, drugar za BMWom 325 bjezi na pravcima, ne vidim ga, ali kad smo dosli na meni prijatniji dio, gdje su krivine, bio sam mu u guzici.... pa sam ga posle morao provozati malo, da vidi sta je lezanje... iako je to q.ac od FK gewindi...
  6. Nikad... da ne ubacujem sad klip iz filma Rane...
  7. Imaju jedne na oglasima... ne znam, hocu neke sa falcom, da ispoliram i zavrnem gewinde do kraja...
  8. Odavno nisam nista pisao... a nije bilo nekih promjena do juce... ustvari i jest, ljetos mi je riknuo ECU, iako je bio izmjesten vec vise od 2 godine... posle neuspjelog rebailing-a, stisnuo se jedan mjesec i kupio ECU, BSI, bravu, kljuc (iako nema potrebe za bravom, dovoljan je kljuc od novog BSIa) od Stila 2004 godista sa 90k km, prepakovao sve u garazi, ubacio kljuc u bravu i VOILA, opet kao stari... onda je uslijedilo generalno sredjivanje, ciscenje klapne gasa, provjera svih crijeva i na kraju mali servis... Bio mi se zgadio, "turio" ga na oglase, posto sam uzeo i CR-V Hondu, pa mi vise godi zbog posla... ali, uvijek ima ono ali, sta sa parama, ne vrijedi neke novce, a znam kakvo auto imam u garazi... tako da stilo ostaje do daljneg... eh, naprica se ja, prava ljubavna prica (za filma)... Naime, dosadio mi je njegov fabricki CD player, problem sa FM prijemnikom, koji sam 2 puta otklonio, i juce mi izleti zamjena, sa osmjehom sam je prihvatio (prvenstveno zbog 2DIN adaptera) uz koji je dosao KVC kd-avx1 DVD player... znam da nije nesto, ali tek sad vidi koliko su dobri fabricki zvucnici... vec sam pikirao i pojacalo i SUB, pa onda lagano ono sto sam zamislio... Preko zime ganjam i druge felne, vec sam nasao 18ke, samo da ne odu do plate...[emoji3]

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...