Jump to content
FAS Goran

Pauk

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About Pauk

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Paracin
  1. Centralna brava,ako na nju mislis,radi savrseno.Jedino nema svetlosne signalizacije vise(ne pale se sva cetiri migavca,2 puta pri otkljucavanju i jednom pri zakljucavanju),a palila se ranije?!
  2. Treba mi deo koji daje signal migavcima prilikom zakljucavanja i otkljucavanja auta daljinskim putem.Znaci, pre je bilo i vizuelne signalizacije,sada vise ne radi!
  3. Koliko bi kostao taj deo da sam uzeo kod tebe?Ostavi neki broj telefona,za ubuduce,moze i na pp. Pozdrav
  4. 25 eur,isti deo je kod nekog lika iz Nisa kostao 10 eur,ali bilo je problema u komunikaciji izmedju njega i mog bivseg majstora tako da sam stvar preuzeo u svoje ruke.Na moju finansijksu stetu naravno,ali sacuvacu zivce.
  5. Deo porucen i trebalo bi da stigne danas,hvala svima na pomoci svakako
  6. Na zalost, nemam toliko slobodnog vremena da vlasnika stila trazim, ali ako se sam javi, nije problem da pogledam i to cudo
  7. Ja sam iz Paracina pa bih da mi preporucis majstora kod kog odrzavas fiata?A i voleo bih da vidim to osmo svetsko cudo.Meni se licno ne svidja puno ali mi se i onih prethodnih sedam cuda ne svidjaju sva,a opet bih da ih vidim.
  8. Kako sam naslov kaze,za firat mareu 1.9 jtd, 2002 god, karavan verzija,potreban reostat za ventilaciju (ili bar mislim da se tako zove deo). Naime, desava mi se da potenciometar radi normalno kada palim grejanje,od prve do cetvrte brzine, a desava se i da kada samo dam kontakt on sam upali na najacu brzinu, i ako je potenciometar na kontrolnoj tabli u nultom polozaju. Oznake na samom urejdaju su: "Magnet Marelli", PA6-GF30, B837, 671, 5.629.300.00 Znam da polovan deo kosta oko 10 eur., ali nisam uspeo da ga nabavim. Ako neko zna gde mogu da pogledam,pozovem i kupim, ili ako neko prodaje ovaj deo,bio bih jako zahvalan na inofrmaciji!
  9. U potrazi sam za nosacima za mareu,da li neko zna gde ima da se kupe?
  10. Imam problem,na marei weekend mi se povremeno pali abs lampica i lampica za rucnu kocnicu i tada mi abs ne radi,kada su lampice ugasene abs radi! Vise su lampice upaljene nego sto nisu ali mislim da nema nekog posebnog pravila. Ima li neko predlog sta bi moglo da bude u pitanju i kako da se resi problem? Na dijagnostici se ne ocitava nikakva greska,senzori su u redu,po recima majstora.
  11. Posedujem fiat mareu weekend,zbog prirode posla cesto je natovarena i tada je zadnji deo veoma spusten. Razmisljao sam da stavim opruge od Fiat marlenga,da li neko zna gde da ih pronadjem? Ili mozda neko ima neki drugi predlog kako da resim ovaj problem,da li "pasu" neke opruge od nekog drugog auta? Cilj mi je da se zadnji deo za nijansu podigne i da ne "legne" previse kada stavim oko 200-300 kg tereta u gepek. Hvala unapred
  12. Malo sam istrazivao i sam sebi nasao odgovore na prethodno pitanje.Ajde samo jos jednom da potvrdim,pisem ovde,ne zovem,nisam u Srbiji trenutno,znaci ugradnja morimoto projektora i ksenona sa sve montazom 180 evra?
  13. Opet ja sa pitanjima,izvinjavam se ali klinci mi ne daju puno slobodnog vremena kako bi se dublje upustio i smostalno istrazivao Koja je razlika izmedju ksenona i na primer morimoto biksenona?Da li rade na istom principu,da li je morimoto legalan?Sta bi se dogodilo ako bi ugradio bi ksenon,nastelovani farovi kada je auto prazan,i onda nakon toga napunim gepek,zadnji deo "legne",prednji se podigne,da li bi na taj nacin zaslepljavao vozace koji mi dolaze u susret. Druga stvar,da li je izvodljivo kod Vas ugraditi da kada se auto otkljuca i alarm deaktivira, da se upali na primer pozicija sa maglenkama na 10-15 sekundi? Hvala na odgovorima

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...