Jump to content
FAS Goran

Joe Jakuza

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

About Joe Jakuza

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 09/20/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cacak

Previous Fields

  • Garage
    2006 Lancia Lybra 1.9 jtd sw

Recent Profile Visitors

1504 profile views
  1. Da li neko zna koje su fabrički deklarisane dužine sajli zadnjih podizača. Bilo bi lepo da znamo i dužinu prednjih ako nekome zatreba. Probao sam da izguglam, ali uzalud.
  2. Juče sam poručio donje crevo sa interkulera kod Vlada, jutros je stiglo. Sve pohvale za ekspeditivnost. Deluje veoma sposobno za 3000.00 dinara. Godinu dana garancije. Sutra ga ugrađujem, pa ćemo videti.
  3. Naravno. Ali preko daljinca odreaguju samo migavci.
  4. Za vreme prošlogodišnjih poplava, sam zaplivao sa Lybrom i gospodjica se naravno ugasila. Dok sam pokušavao da se spasim iz nastale situacije, vozačka vrata su stajala otvorena i dosta kiše je palo na prekidače za otvaranje prozora. Kada sam kasnije dao kontakt, da bih uključio brisače u toku šlepanja, prozori su počeli da se sami otvaraju i zatvaraju. Haos. Nakon par dana se ocedila i sve po starom, osim što CENTRALNA BRAVA ne radi. Daljinski šalje signal, migavci zatrepere (više puta nego dok je bilo ispravno) ali brava ne reaguje. Ne reaguje ni kod ručnog zaključavanja. Negde sam čuo da ako crkne motorić na vozačkim vratima, ne rade ni ostali. da li je neko imao ovakav problem. Kakva je procedura skinuti taj motor. help Pokušavao sam sva moguća resetovanja . Skidao kleme, menjao bateriju na daljinskom, ali se ne javlja.
  5. Momak koji je pokušao da je ispravi, je odustao nakon 5 pokušaja. Ispravi je, na balanserci pokaže nulu, ali nakon 15 minuta ponovo baca kao da nije ispravljana. Poslednje ispravljanje je bilo kobno po felnu, jer je probio zid felne, pa bi sada morala i da se vari, tako da sam odlučio da nabavim novu. Pusti mi cenu u inbox.
  6. Kasno sam se setio toga, jer je stradala Fulda, stara dvadesetak dana, pa sam bio besan. Kada sam kod vulkanizera ustanovio da je otišla i felna, već je bilo kasno.
  7. Kao što naslov kaže, kupujem JEDNU originalnu felnu za Lanciu Lybru. Svoju sam nažalost sredio na jednom od Čačanskih kratera. Poklopac felne poželjan, ali nije neophodan. PS: Jednu krivu već imam, nemojte mi nuditi još istih.
  8. Pozdrav, ima li set kvačila za Libry 1.9 jtd, 2005. god i komplet kočionih pločica. Hvala.
  9. Ssda sam u problemu, meni je danas stigao Behr G.913.88 sa termodavačem koji ima ČETIRI pina. Prodavac je rekao da je to za Lybru. Fino sam ga i platio, pa nebih da me neko vuče za nos.
  10. A ja za svoju Lybru izuo 27650,00 + 1K din za tehnički. Doduše nove table.
  11. Joj farove joj poljubim, pa ko to posle da napasuje gde su bili. Moraće da radi flomaster. Hvala najlepše.
  12. Gospodo, može li neko sa iskustvom da detaljnije opiše skidanje prednjeg branika, pošto mi je na žalost tuda jedini prilaz do presostata (termodavač na hladnjaku klime). Pri proveri sistema azot šišti kraj samih kontakata istog, pa moram da ga menjam.
  13. Da nije možda uzrok ovog problema loš nosač motora (menjača) ispod akumulatora?
  14. Danas sam čačkao po navigaciji, čisto da vidim zašto se uopšte ne javlja. U CD jedinici (koja je neispravna) pronađem originalni disk sa mapama iz 2005. Znam da nema Srbije ali pokušaću da neku postojeću prilagodim ovom formatu i rezoluciji. E sad da bi mi ovo pošlo za rukom potrebna mi je ispravan čitač, pa ako neko ima, ne koristi i ne traži previše love neka se javi. Ako uspem u ovome, podeliću sa kolegama Lybristima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...