Jump to content
FAS Goran

erdelja

Members
  • Content Count

    458
  • Joined

  • Last visited

About erdelja

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L Trekking 1.4 16V

Recent Profile Visitors

2711 profile views
  1. Fiat nam porucuje kome da se ubuduce obratimo za garanciju
  2. SAD: Papa iz aviona u kragujevački FIAT 500L Papa Franja stigao je večeras u posetu SAD, a automobil koji ga je dočekao posle izlaska aviona bio je FIAT 500L koji se proizvodi u Kragujevcu. Osim toga, papu su u vazduhoplovnoj bazi Endrus kod Vašingtona dočekali predsednik SAD Barak Obama, potpredsednik Džo Bajden i njihove supruge. Papa je u SAD stigao posle posete Kubi. Po ulicama Vašingtona, gde su ga pozdravili građani prestonice, papu su ispred i iza pratila dva ogromna džipa u povorci vozila. Agencija AP je javila da je korišćenjem skromnijeg automobila papa istakao svoju jednostavnost i konzervativizam, kao i odbijanje potrošačkog načina života. Prvu veče u SAD papa Franja će provesti u Apostolskoj nuncijaturi u Vašingtonu, gde se zadržao nekoliko minuta da pozdravi građane koji su ga tu dočekali. Nakon što će tu provesti noć, papa će se u sredu sastati sa predsednikom Obamom koji ga je lično dočekao na aerodromu iskazavši mu tako veliku čast, a u četvrtak će se obratiti američkom Kongresu. Papa Franja je došao u prvu posetu SAD, a iz aviona kojim je sleteo u američku vazduhoplovnu bazu "Endruz", automobilom Fiat 500 L došao je nešto pre 17 sati po lokalnom vremenu. Predsednicima važni posetioci obično dolaze kod njih u Belu kuću. Ali i prilikom posete papinog prethodnika Benedikta XVI, tadašnji predsednik Džordž Buš i Laura Buš su 2008. otišli do vazdušne baze u Merilandu da ga dočekaju. Predstavnik za štampu Bele kuće Džos Ernest rekao je da je Papa Franja inspiracija ne samo za katolike nego i za ljude svih vera širom sveta koji dele papine vrednosti. Papa Franja će doći u Belu kuću sutra pre podne, gde će oko 15.000 zvanica prisustvovati ceremoniji na južnom travnjaku. Papa će provesti šest dana u SAD tokom kojih će posetiti tri grada. Planirano je da se obrati američkom Kongresu, govori u Ujedinjenim nacijama u Njujorku i da učestvuje u Vatikanskoj konferenciji o porodicama u Filadelfiji. Ovo će biti papin drugi sastanak sa predsednikom Barakom Obamom. Prvi put su se sreli u martu 2014. u Vatikanu. izvor - b92.net
  3. Pre mora smo se malo igrali sa detaljima iz Kine...[emoji6]
  4. Ne rade porudžbine bez kapare za ovako neverovatno skupe stvari. U stvari...ne uzimaju ni kaparu jer bi zbog ekskluzivnosti spomenutog dela ona bila nedovoljan garant da će deo biti prodat. Tako skupa stvar u magacinu bi mogla da dovede do finansijskog kraha dotične AK. Sarkazam na stranu, neću spominjati koja je AK u pitanju[emoji6] Ups.. kasno sam video da je supruga već spomenula o kome se radi. Zbog pohvala na forumu bi i bez popusta odradio redovan servis tamo, ali sam na žalost naleteo na ljubaznost koju je Paja skoro opisao. Prihvatam da sam ja baksuz kome niko nije dobar, ali mi ovakve stvari malo kvare lepotu kupovine novog vozila i smatram da je za to najviše kriv sam Fiat. Na žalost ću morati da produžavam garanciju jer i dalje ne znam kako da rešim problem podrhtavanja volana pri uparkiravanju, jer se plašim da je problem u servu, anlaseru ili čemu god... ovako ću imati još 3 godine da smislim kako da ostvarim svoja prava.
  5. Došao danas iz Grčke i obe granice prošao nikad brže. Najveća gužva UBEDLJIVO na Bubanj Potoku :-) i ENP je zakon :-)
  6. Zhorz uživaj na moru i želim ti poboljšanje vremena. Hvala ti puno StefanBeli! Deda to je ta plaža. Nešto me zeza tapatalk I kači mi samo po jednu rečenicu svake poruke Na žalost Deda nešto se vreme pokvarilo I skroz nam uništilo plažu. Navukla se neka travuljina i krenuli talasi. Inače je jako lepo mesto, pogotovu kod potopljenog broda. Inače smo za 8 dana boravka i vozikanja po Solunu videli samo dva 500L-a (GR table) i to belog i crnog trekking-a.
  7. Srećan put i želim vam brz prolazak makedonske granice. More je čisto i toplo. Juče smo prolazili pored tvog mesta i spominjali smo te :-) Uživaj i obratićemo pažnju na ŽO table :-)
  8. Istočno. Odlična i ogromna plaža kod mesta Epanomi. Valjda se zove Potamos? Ona nam je na 30ak min vožnje od stana u Solunu. Dugačka plaža sa puno ljudi a mi tamo jedini "negrci" Parkiraš kola na samoj plaži i par metara odatle prostreš peškir i uživanjcija. Otud mi i fotke automobila [emoji1]
  9. Meni je kum serviser, tako da mi je svašta nešto džabe (pa i ulje), još i roštilj raspalimo...ali garancija :-(
  10. Crni Pajo zar nisi rekao da ćes da batališ garanciju? Što ode kod ovlašćenog?
  11. Čestitke!!! Auto je prelep i neka te lepo služi mnoooooooogo kilometara.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...