Jump to content
FAS Goran

daredevil011

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

About daredevil011

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/14/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Voždovac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L nacionale 1.6 MJTD

Recent Profile Visitors

1763 profile views
  1. Ma naravno da su vredni, samo da je još due mila eura, pa da vidiš... Ovako mora da se snalazimo sa ograničenim budžetom.
  2. Moje obrazloženje za panorama krov dao je Deda Jung - samo da deca budu srećna, mada jbg srećna su i ovako.
  3. Nema veze cena auta. Gleda se kubikaža i snaga i na taksama i na osnovnoj polisi. Mada i meni deluje dosta. Možda je uzeo kasko na rate, pa je i to uračunao u registraciju. Preteče me sh@rance
  4. Ma ja nisam uzeo drugi paket opreme samo zato da ne bih morao sa puškom noću da stražarim pored prozora, ali jako mi se sviđaju par modela. Velika šteta za to i za panoramski krov - jedino bih još te dve stvari voleo da imam na autu.
  5. Imaš ih na polovnim automobilima http://www.polovniautomobili.com/oglas3698993/alu_felne_17_5x98_fiat_alfa_lancia/
  6. 450 E. Na poklon idu i poklopci 500L . Bojim se samo da nisu skidane, pa da plavci jednog dana ne dođu na vrata po njih.
  7. Ne znam kako dozvoljavaju uvoznicima i serviserima da tako zidaju cene. Svesno im ubijaju prodaju novih auta. Ja sam bio na korak od kupovine sportejdža u gold opremi. 9k E keš i 10k E beskamatni kredit. Kada sam sabrao posle koliko me košta održavanje, odustao sam . Ajde da su svuda skupi delovi, pa i da razumem., ali mogu ti isti delovi da se nađu za 1/3 cene. Valjda ti servisi misle da su ljudi nepismeni i da ne umeju da izguglaju cene delova. Najjača mi je ipak cena radnog sata od 20E. Mislkim da bi mehaničari čekaqli u redovima ispred servisa zapošljenje kada bi ih stvarno toliko plaćali. Nego tri dana radi za svoju platu, a 22 za servis.
  8. Da li su ovo original njegove ili ne. Liče mi, ali nisam siguram. Može neko link za spisak automobila sa kojih mogu felne za 500L,. Videh to negde na forumu, ali sad ne mogu da nađem.
  9. Ne volim vozače koji kada istovremeno naiđu sa vama u raskrsnicu gde imam prednost namerno puste auto kao da neće da stanu, a onda ukoče kada vide da ne stajem. Taj fazon furaju beogradski taksisti. Ništa bolji nisu ni oni koji te puste da prođeš iako oni imaju prednost. Nikada tako nisam prošao raskrsnicu nego ih ipak ja propustim. Jednom je kolegu pustio jedan tako, pa kad je kolega krenuo on ulete u raskrsnicu i udari ga. Posle se raspitam kod teče koji je 20god. taksista koja je to fora, a on kaže da kada ti je trulo krilo ili sjeban branik samo to odradiš, malo se iscimaš sa osiguranjem i dobiješ sve novo. Tako taksisti srede komplet limariju.
  10. Da, znam. Nisam napisao prednji masku ili kako se sad popularno kaže dashboard.
  11. Nije ni za 500L manje, samo što ga radiš dva puta u ovl.servisu, aposle možeš gde hoćeš. @igor 0511 hjundai je 1.6 crdi
  12. Danas uradjen prvi servis posle svega 12.000 km na bratovom hyundai-ju i30. Servis je radjen u Hyundai ovl. serv. na Nbgd i kostao je neverovatnih 19.700 Uzecu sutra specifikaciju od brata ali mislim da je radjeno samo ono, filteri i ulja.. sa "garaže" za hjundai 5 godina garancije ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Polako dolazi na red II servis Danas sam zvao servise u gradu i okolini da se raspitam o ceni i ostao sam svesno sokiran Cene su oko 23500 din. +/- 200 din. S'tim da u jednom servisu imam 30% popusta na cenu. Tako da bi servis izasao oko 17000 din. Na zamenu idu Ulje i filter ulja Filter vazduha Rashladna tecnost Kociono ulje Filter klime Ovo je po servisnoj. sa "garaže" za kiu ceed 1.4 7 godina garancije

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...