Jump to content
FAS Goran

Kragujevcanin

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

About Kragujevcanin

  • Rank
    ex Kragujevcanin
  • Birthday 01/19/1966

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kragujevac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo JTD MW/Fiat Punto 1.2 8v
  1. Naslon za ruku i tapaciri su prodati.Ostala su sedista koja se prodaju u kompletu,cena 50e.
  2. Naslon 15e. Tapaciri i naslon ra ruku 50e.Nisam slikao tapacire,ali su u dobrom stanju,okacicu slike.
  3. Na prodaju enterijer iz mog auta.Sve je u odličnom stanju.Razlog prodaje-ubacio sam kožni enterijer. Cena dogovor
  4. Bas lep Puntic Sto se tice opreme,ja nisam siguran da postoji 8v HLX.Kada sam razgledao Puntice,HLX su uglavnom bili 16v i JTD.
  5. Ipak nije bilo do akumulatora.Bilo mi sumnjivo da ne pali nijednu gresku prilikom verglanja,tako da sam od komsije pozajmio skoro nov akumulator sa Punta,medjutim isto se desava.Jedino sto je preostalo je alnaser.Kupio sam polovan alnaser,namontirao i sad pali bez problema.Odneo sam stari kod elektricara da popravi,tako da cu imati jedan alnaser vise
  6. Sigurno ce biti lepse nego sad Danas riknuo akumulator.Jutros teze upalio,provozao ga malo po gradu,kad sam se vratio kuci i posle hteo da preparkiram nista.Gurnuo sam ga u garazu i prikljucio na ispravljac.Posle odredjenog vremena otkacio,upalio jedva prvi put,drugog puta ni da se javi,tako da sutra kupujem novi akumulator.
  7. Namontiran zimski set.Bio sam u dilemi da li da stavljam ratkapne,pa sam ceo dan skidao i namestao.Na kraju sam ih namestio i ostavio.
  8. Ne mogu da ih uporedim jer Punto ne stigne da se ohladi Greje Punto odlicno
  9. Bas lep Puntic Super su zute celusti,ali posebno mi se svidjaju felnice.Nisam siguran,ali kad sam trazio za Stila vece felne,video sam ovakve 17".Mozda nisu iste,ali sam ubedjen da su takve bile.
  10. Danas sam primetio da u levoj stop lampi ispod maglenke ima vode.Najverovatnije bi zimi zaledila voda i pukla stop lampa.Voda nije mogla nikako da izadje tako da sam morao lampu da izbusim malom burgijom da bi voda izasla. Posle otisao do grada da vidim nesto za Stila,i kupio granule za pepeljaru jer su prosle izvetrele. Sto se tice felni jos nista nisam uradio,petokrake 15" su prodate.Video sam da ima 14" Sporting sa gumama sa prihvatljivom cenom,tako da i one dolaze u obzir. Isao sam juce malo van grada,potrosnja oko 6l.Potrosnjom i performansama sam zadovoljan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...