Jump to content
FAS Goran

Suzuki

Members
  • Content Count

    202
  • Joined

  • Last visited

About Suzuki

  • Rank
    Regolari
  • Birthday January 30

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd-Zrenjanin-Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L Nazionale

Recent Profile Visitors

2258 profile views
  1. Ako je tako (nisam toliko upućen u tematiku) onda mi stvarno nije jasno što je menjan volan. U pravu si, nije tako fabrički. Pogledaj i sam ostale oglase, 500L crvene boje, na svim ostalima ,tamo gde ima slika, sedišta su sva kao ovo desno. Ako pogledaš videćeš da je levo sedište malo izvaljeno a desno deluje bolje od levog, na levom se sedelo više od desnog???
  2. Sad sam pogledao, imaš u oglasima jedan beli u Novom Sadu za 6300. Ne znam kakav je ali oglas bar deluje mnogo poštenije od onog prvog.
  3. Obrati pažnju na nekoliko stvari: 1. Za početak računaj da je ugradnjom gasa izgubio fabričku garanciju. Pretpostavljam da je ugrađen odmah prilikom kupovine pa verovatno zato nije servisiran u ovlašćenom servisu. 2. Za 2013 godište se masovno prodavao u verziji 500L Nacionale. U dodatnom paketu opreme je išao fabrički radio sa komandama na volanu, elektropodizače zadnjih prozora, elektropodesive retrovizore sa grejačima, Bluetooth i kožne ručice menjača i volana. Na slikama ovaj ima kožni volan sa komandama a naknadno ugrađen radio. Ima ručno podesive retrovizore. Toliko može da se vidi sa slike. Zovi pa pitaj za elektropodizače nazad i u čemu je fora sa audio komandama na volanu a običan radio. 3. @bojan dim. je upravu za spoljnu temparaturu, morao bi da pokaže koliko je stepeni a sa ove tri crtice meni deluje da je kompjuter nešto pobrljavio. 4. Za retrovizore u beloj boji postoje dve varijante: jedna obloženi su folijom, dosta ljudi je foliju stavljano na retrovizore i krov, druga varijanta nisu originalni već zamenjeni a ta zamena u beloj boji. Kad se sve sabere meni je dovoljno sumnjivo da bi ja to zaobišao, ili bar dobrodano da se pretrese kod majstora u kog imaš apsolutno poverenje.
  4. Amaterizam na svakom koraku, i znam šta pričam jer sam radio istraživanja sa online upitnicima, podizao svoj server sa posebnim softverom za obradu upitnika, itd. Od toga da koriste Google (verovatno su ga odabrali što je besplatan i jednostavan da ga i deca iz osnovne škole mogu koristiti), upitnik na srpskom a Google interfejs na engleskom, da ne idem dalje u formulaciju pitanja a naručito kako su ponuđeni odgovori. Čudi me s obzirom da bi bar na FTN-u trebali da znaju kako se postavljaju naučno validna pitanja i odgovori. Pitam se samo koliko novca je potrošeno na ovo mlaćenje prazne slame.
  5. Goodyear zimske gume Ultragrip 8 Kupljenje u novembru 2013 za porodični Fiat 500L. Sa autom sam prešao ukupno manje od 20000 kilometara a zimi još manje vozim tako da su stvarno malo prešle. Nikad bušene, sečene, krpljenje ni tome slično, skoro ko nove. Gume se nalaze u Zrenjaninu, šaljem kuririma. Cena 200 evra za komplet od 4 komada, ko je ozbiljno zainteresovan može svaki dogovor.
  6. Ja sam kupio USB kabl od 2 metra pa sam ubacio punjac u tu zadnju uticnicu, nema potrebe da se busi a kabla ima dovoljno za bilo koga u autu.
  7. Kad bi moja žena videla ovaj plavi odmah bi me napala da menjamo :-)
  8. Znajući kako posluju biće i da zamene a da ne pitaju.
  9. Eh, svaki put kad pomislim da smo kao društvo dotakli dno stigne neka vest da možemo još da potonemo. Mislio sam da imaš kasko. A za alarm da su iole profesionalni trebali bi da ti nadoknade štetu jer alarm nije radio kao što je treba. Čemu onda služi?
  10. Tih navodnih 10.000 lada bi mogli da utope samo da ih dele džabe, a i onda je pitanje.
  11. Najavljenje cene za 500x Open Edition u dve verzije. Pogon na prednje točkove, 1.4 MultiAir turbo benzinac sa 140ks košta 21900 evra. Pogon 4x4, 2.0 MultiJet II turbo dizel sa 140ks košta 30650 evra. PS. Prosto neverovatno da 500x nema svoju temu, ili ja nisam uspeo da je pronađem.
  12. Možda bude nešto od FIATA 500 sa 5 vrata kao zamena za Punto. http://www.autoexpress.co.uk/fiat/500/84950/exclusive-image-five-door-fiat-500
  13. Ja sam u Beogradu, radim na Novom Beogradu, putujem cesto za Novi Sad, s vremena na vreme po Srbiji I nikada problema oko tih poklopaca. Da ne ureknem... Stvarno nemam pojma kako zastititi. Bilo je reci ugravirati ručno neki znak unutra pa kad ukradu proveravati ove sto prodaju preko malih oglasa, a I to je resenje za posle krađe. Edit: Možda da pokreneš svoju temu u Predstavljanje pa da moderatori prebace ova pitanja I odgovore da su na jednom mestu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...