Jump to content
FAS Goran

dbugarinovic

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About dbugarinovic

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 02/09/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kladovo
  • Interests
    Racunari, automobili

Contact Methods

  • Skype
    dbugarinovic@yahoo.com

Recent Profile Visitors

1360 profile views
  1. Posto sam ja imao vec problem sa kamencicima i skoro ce zima, jel ima nekih vesti za jeftiniji suspleh kod benzinaca?
  2. Auto sredjen skoro savrseno, velika zahvalnost AK Stojanov.
  3. Jos nema svih delova,pa se tacno ne zna. Sreca pa smo nasli nesto u Italiji polovno, javicu..za koji dan
  4. Kasko nemam,bilo je nekih problema sa Dunav osiguranjem,pa se cekao covek koji radi kasko.Malo mesto pa covek dolazi jednom mesecno.Sliku ce naknadno staviti,sada trenutno cekam AK Stojanov da mi jave cene delova i ruke,pa cu vam sve javiti.Spremio sam secer i vodu kada krene prica o ceni...sve se skupilo
  5. Propast.Prvo je pao kemen precnika oko 10-15cm na soferku koja je momentalno naprsla i otvorili se prednji jastuci.Zatim zbog jastuka u lice gubim kontrolu nad vozilom i ispravljam krivinu pa udaram u drugi mnogo veci kamen koji je bio smesten na ivici kolovoza, odnosno samoj bankini koga su putari verovatno samo sklonili.On se nekako provlaci spod baranika gurajucu sinu prema hladnjacima koji su totalno probijeni i prolazi sa leve strane cepajuci gume i alu felne.Mislim da motor nije ostecen, jedino je su nosacu izbili zavrtnjevi.Zvao sam sve ovlascene servise, najbolju ponudu delova su mi da liiz AK Stojanov, pa cu najverovatnije ujutru za NS.Eto,ovo ce verovatno svakome od vas biti dobra opomena i meni sigurno skola za sva vremena.
  6. Jesam, ipak moram u servis,ne vredi.Ulje ima,ali nece da upali. Vec sam se dogovorio za petak u AK Stojanov, da lisu mi najblju ponudu delova od svih AK, pa cu vam javiti kako sam prosao.Siguran sam da ce jos biti ovakvih slucajeva.Hvala jos jednom na brzom odgovoru.
  7. Probao sam i nece,ali posto je hladnjak skinut,ne znam da li smem jos neki put da zaverglam i probam da upalim bez vode.Sta mislis?
  8. Pozz svima na forumu, zaista ovde ima divnih ljudi. Moj problem je sto sam verovatno prvi do sada imao udes sa ovim autom.Posle pada kamena u klisuri i otvaranja airbagova, doslo je do blokade motora, tj.vise nece da se upali.Na displayu pise " FUEL CUT-OFF" sto verovatno znaci da je dovod goriva prekinut i pali jos po neke lampice za airbag i sl.Pitao sam ovlascene servisere kazu da ima neka fora sa migavcima da bi se skinula blokada i da pogledam knjigu,gde nista slicno nisam nasao.Znam da kod Puntica postoji ona fora sa reset dugmetom ispod sedista,ali sta ovde uraditi.Hvala unapred!!! Dexi
  9. Ja se takodje spremam za neizbeznu kupovinu zimskih guma pa me interesuje>Kakva je situacija u vecim trznim centrima, tipa Metro,Tempo i sl?
  10. Eh,da sam malo blize, a ne 240km rado bi dosao.Voleo bih da upoznam sve te dobre ljude.Ali dobro,nikada se nezna!
  11. Imate u spider autu naslon za ruku, malo pre video u oglasu i debelo razmisljam da ga ugradim, cena pristupacna,
  12. Ikan,to je zaista jako malo plina.Koliko kosta ta ugradnja i koliko mozes preci sa jednim punjenjem boce?
  13. Evo i mene posle duzeg vremena,upravo stigao iz Budve sa odmora, pa da isprican utiske o potrosnji.Kada sam krenuo iz Kladova,auto vozio lagano bez mnogo stiskanja gasa ,sa dosta saltanja po bc-u i max brzinom 110km/h - za 700km voznje prosek sjajan, 5,2l.U povratku auto ganjao sa mnogo saltanja bas radi testa,prosek 5,6l.Auto je 1.4 sa oba paketa obreme,klima vise od 50% puta,pun stvari sa sa suprugom i jednim odraslim detetom, do sada presao 3300km.Mislim da je ovo fenomenalno, tako da varijanta sa gasom otpada, a i isto se ne kajem sto nisam uzeo dizel.Sto se tice nekih mana,primetio sam samo da se priliom ponovnog paljenja desava da se klima sama upali, iako je prethodno bila ugasena.Jel imao jos neko taj problem?
  14. meni nisu uzeli nista,to je valjda sto sam znao vlasnika AK Zakazali servis amortizera za petak u 8,javicu sta su menjali i sta je bio problem.Jos niko sa slicnim pozivom? izgleda samo ti. kad si bese preuzeo auto? Zadnji amortizeri promenjeni za pola sata,navodno bili su probni u maju zbog velike potraznje.Potorsnja do Kladova 5.7l, mada vozen i 170 na auto putu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...