Jump to content
FAS Goran

GNL

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About GNL

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kragujevac

Recent Profile Visitors

1773 profile views
  1. GNL

    Fiat 500L - akumulator

    Presao malo (20 hiljada) i nikad garaziran.
  2. GNL

    Fiat 500L - akumulator

    Evo i ja da se pohvalim, crko akumulator posle 3 godine i 3 meseca.
  3. Ne mogu da nadjem na netu sliku, ali ima jedan u Kragujevcu tamno crveni (trula visnja) metalik sa crnim krovom, ubija. Ta kombinacija i zuta treking su mi najlepse.
  4. Izvinjavam se ljudi, jesam zevzek
  5. Ja cu 100% produziti garanciju na jos 3 godine, ako je neko upucen nek mi samo objasni nacin placanja i jel je obavezno to uraditi auto kuci gde si i pazario auto?
  6. Ja cu 100% produziti garanciju na jos 3 godine, ako je neko upucen nek mi samo objasni nacin placanja i jel je obavezno to uraditi auto kuci gde si i pazario auto?
  7. Ata, druze jel moze neka fotka da vidimo kako izgledaju senzori?
  8. Da ne otvaram novu tem, danas sam udario u metalni stubić i ulubio prag ispod vrata gepeka, nije ništa strašno. Jel može on da se skine i odvoji od plastičnog dela kako bi ga majstor ispeglao? Nisam stigao da fotografišem ali okacio sam sliku da vidite gde je otprilike mesto udara.
  9. Evo i meni 26. aprila ficko puni godinu dana i presao sam "neverovatnih" 4000 km Da ne zna neko mozda koliko kosta druga godina kasko osiguranja u DDOR-u Novi Sad?
  10. Mene interesuje jedna stvar, jel moze ovaj uredjaj da sluzi za navigaciju?
  11. @deki-pa, druze javi dal je komplikovano da se usteka, jer i ja imam "klot" 500L-a a vidim da je krenulo sa prodajom multimedije za isti. dal si pazario od ovog lika: http://www.kupujemprodajem.com/Radio-Za-Fiat-500L-9704433-oglas.htm?filter_id=233662
  12. Danas mi je drugar pomagao oko parkiranja i kaze da se cuje poprilicno kvacilo i menjac spolja (van automobila) Cini mi se da sam negde procitao da se neko zalio na isto. Da li je to slucaj i sa vasim 500L-ovima i da li je to normalno?
  13. Citao sam juce u "politici" da i nije neka navala! Otprilike su prodali 450 komada evo ima i ovde da se procita http://www.vesti-online.com/Vesti/Ekonomija/313633/U-Srbiji-prodato-samo-450-velikih-fica Nesto ne mogu da verujem... ali videcemo Evo zavrsio sam danas sa crtezom
  14. Jedno pitanje, koliko vidim redovan servis je na svakih 12 meseci ili predjenih 20.000 km, jel nema potrebe za nekim prvim servisom na recimo 2000-3000km? Evo da stavim i ja neku sliku

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...