Jump to content
FAS Goran

vmackm

Members
  • Content Count

    100
  • Joined

  • Last visited

  1. Na zalost nisam uspeo da osposobim BSI tako da moram da ga menjam. Da li je to neko negde radio? Imam nedoumicu da li mora da se nabavi potupno isti i da li se onda moze sa starog preuzeti sadrzaj eproma kako bi sve kao i pre radilo?
  2. Stilo ko stilo non stop nesto ima da se radi na njemu, srecom ovaj moj sam uglavnom sam resavao do sada zahvaljujuci ovom i drugim forumima. Tako da iako imam i drugi auto ovaj mi je ljubimac i volim da ga drzim totalno ispravnim. Elem danas me u toku voznje zadesio cudan problem , nesto je zasmrdelo ono kao kada nesto pregori tipa osigurac ili relej negde iz table sa osiguracima ispod volana. Ja pogasim sve potrosace i stignem do kuce. Onda proverim sta ne radi. Na rade maglenke, kada se upali svetlo na rucici ne radi osvetljenje table, upaljaca, onog panela gde su dugmici za maglenke i ostalo , svetlo pepeljare .... Maglenke ne mogu ni da se upale a oborena i duga svetla rade normalno. nema indikacije za kratka svetla i maglenke na tabli dok za duga ima kao i za poziciju. E sada ja pregledam sve osigurace tu i u haubi, istestiram releje i sve radi. Na dijagnostici BSI -a prijavio gresku na releju za svetlo i pomocnom releju ali pri testu aktuatora rade i obrisem tu gresku. Ima li neko ideju? Moj plan je da skinem BSI i da ga rasturim da vidim da li je nesto unutra izgorelo, posto ne vidim da je nesto drugo moglo da pregori.
  3. Kupio sam fabricki wufer sa kablom do connect nava, hocu da probam da ga ugradim na petovratnog stila. Ima li neko savet ako je to vec radio kuda da provlacim kablove za zvucnike i napajanje, cini mi se da ispod onih plastika uz vrata nema mesta. Takodje kuda ste izvlacili napajanje sa akumulatora i kako ste kacili wufer i krojili tapacir posto je ovo sve sto imam za trovratu verziju.
  4. Da odgovorim sam sebi, uspeo sam sa dva duza srafa od 4mm.
  5. Ubacio sam navigaciju u kavez i sada nikako ne mogu da je izvadim iz njenog lezista kako bih sproveo neke zice. Pokusao sam da ubacim dve celicne zice u one rupe na navigaciji ali ne mogu nikako da je povucem napolje, jednostavno nemam za cega da je vudcem. Mada nesto je i teze upala u kavez kada sam je postavljao. Da je li dovoljno samo ubaciti te dve zice i koliko duboko ih gurnuti?
  6. Pozdrav Bane, da li imas delove za veliki servis Fiat Stilo kraj 2004 JTD? Naravno oba kaisa sa spanerima i vodena pumpa u originalu.
  7. vmackm

    Biciklizam

    Pa nesto se culo kada sam dodavao snagu na pedalama nikako da identifikujem pa sam posumnjao na lanac. Pa preskace na najnizim prenosima pozadi mislim nisam nigde uzbrdo probao pa da znam da li preskace i na vecim lancanicima. Sumnjam i ja na kasetu da je mozda losa ali recimo 5000km original XY misli m770 ili 760 devetofaz a lanac je i stari i novi HG93 za devet brzina. Uglavnom razumem se i imam alata da odrzavam ponesto na biciklu ali ovo je iznad mog znanja pa cu ako ne resim u planet bike servis. Lanac sam u planetbikeu uzeo oko 3000 me kostao i po njima to ja taj koji odgovara.
  8. vmackm

    Biciklizam

    Ajd vec kad ima i majstora za biciklo da pitam nesto. Imam MTB biciklo sa ful XT opremom kupio sam lanac koji odgovara HG93 posto mi se stari malo isteglio ali imam problema kada ga namontiram (skratim ga da bude kao stari po broju karika) dolazi do preskakanja i stalne buke dok se pedalira. Kada vratim stari lanac sve je u redu i nema preskakanja. Moze li neko da mi ovo objasni?
  9. Prijatelj ce mi to pogledati zajedno cemo menjati ali cini mi se da cujem lupanje sa leve strane u svakom slucaju hvala vam javicu sta je bilo kada resim cim prodje ovo ruzno vreme.
  10. Imam Stilo JTD 2004 i kada malo brze udjem u krivinu u desno cuje se neko lupanje, da li neko sta bi moglo to biti?
  11. Da nemate lajsnu zadnjeg branika za stilo 5v 2005 godiste tamno siva?
  12. Ove sijalice za tablicu sa hladnjacima sam i ja uzeo u Arrow i dan danas rade, ali ove za pozicije sam izvadio jer su diode na njima ili treperele ili crkle tako da od toga bolje odustanite jer je cimanje sama zamena. Cak sam pokusao i one nazad pozicije da zamenim ali problem je sto je tamo specificna sijalica a jos i maglenka pa ni od toga nista.
  13. Fiat centar Bogunovic najjeftinije sto sam nasao 1727din.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...