Jump to content
FAS Goran

dejica

Members
  • Content Count

    1433
  • Joined

  • Last visited

About dejica

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 11/17/1987

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    stilo jtd 1,9 i 1,2 16v fiat 500x 1,6 etorQ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav Interesuje me za fiat 500X 2016g sta je potrebno od uredjaja jer cuo sam nesto da na njih isto alfa romeo stelvio novi 500l i jeep renegade ima neka zastita i nemogu se raditi servisni intervali brisanje gresaka bez fabricke dijagnostike dali je to istina ?
  2. Evo dosle na red nove gume i felge za 4 rodjendan sto me sluzi bez greske i ijednog kvara Za 4 god to mu je poklon zasluzio je.
  3. Uconect kako funkcionise super https://m.youtube.com/watch?v=DYq_jkDg-aQ
  4. Ja ga vozim ovde u Geteborg gorivo dobro i stvarno Nisam imao preko 7 litra nikad potrosnju Mada vozim ga na auto mod uvek sport mod nekoristim mozda u sport modu trosi 8 litara ovako normalnom voznjom vrlo mali potrosac vuce na male obrtalje nema potrebe da se vozi preko 2000 obrtaja vozi se ko dizel
  5. Potrosnja oko 7 grad otvoreno oko 5 mesano 6.8 utisci dobri Evo u novembru puni 3 godina i skoro 40 000 km bez problema i vandrednih servisa jos Nisam ni jednu sijalicu zamenio za sada prezadovoljan!
  6. Pocelo poliranje Bolje da juja nego da zulja
  7. Evo malo svezih slika sada smo na 31 000km i 2 ipo godine druzenja sa 500x za sad ni jedan fel ni jedan vadredni servis motor se pokazao ekstra za sada sto je za mene naj vaznije gram ulja netrosi sve u svemu prezadovoljan i topla preporuka za svakog ko zeli lep suv i pouzdan!
  8. Mašina stigla u Srbiju 24oo km za 19 sati sa samo 4 pauze manje bez ikakvih problema
  9. Menjac je 5 brzina brzine SU kratke osim pete peta je duga a lepa stavar kad je u petoj idé od 50 do 150 bez problema ko automatik to je lepo inace samo peta brzina mi se svidja na njemu Ostale 4 brzine nisu uskladjene bas jednostavno auto sa ovim menjacem i motorom nije za nekog ko voli turbo motore .
  10. Mrzelo me da slikam lepotana bolje na snimak
  11. Hvala puno takodje . Preselio sam se evo ide treca godina vec u svedsku sam i tako ko Ekrem u onoj pesmi kuca poso poso kuca i tako u Krug sada uskoro planiram ici dole i tako da se odmorim malo i psihicki i fizicki tako da ako vidite negde crvenog Ferrari fiata 500x sa svedske table taj sam jer ja sam jedini gastabajter sto ce doci sa fiata jer znate nase ljude sta da pricam . Evo me dobih malo vremena pa da osvezim malo forum
  12. Uglavnom sve mekano samo mlecni proizvodi xaxa evo dobro je divno sam iznenadjen za prve 15 ooo km do servisa nije potrosio gram ulja isto ko i jtd sto se potrosnje ulja tice netrosi sada sam presao samo 1000 km od prvog servisa dolazim u srbiju sa njim pa ce biti vece kilometraze i tako lepo ide svidja mi se ide ko dizel na mali broj obrtaja ide lepo nezapinje bas mi se svidja to sto ima lep obrtni momenat na mali broj obrtalja motor na lanac jedini kajs klima aternator tek se to jos razradjuje tek mu je druga god . Moze da se rade folije ali u granici normale .
  13. Uradio sam foliju na prednje farove lepo mislim da mu je lepo leglo u planu su i zadnje stopke no polako kad vreme dozvoli . ☺

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...