Jump to content
FAS Goran

vladko

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About vladko

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/26/1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica
  1. Tokom vožnje gubi snagu i čudno zvuči tokom rada.Sumnjam na svećice koje da kupim 1,6 16 v 1996 godište je 182BB1AA -verzija a , A 182A.000 mot.eng neko da preporuči koje da kupim hvala unapred.
  2. Prilikom paljenja dešava se da neće odmah da se pokrene motor , sve svetli što treba tek iz trečeg četvrtog puta upali se auto.Skinuo sam masku ispod volana , otkacio stopice koje se nataknu na ulozak skinuo ulozak brave , mislio sam da nije u dobrom položaju postavljena ona dva žljeba ,vratio sam nazad i sada uopšte neće da zavergla ključ se okrene ali nema verglanja , da li treba da menjam samo taj uložak ?
  3. Hvala na pomoci zice koje ulaze u ventilator nisu imale dobar kontakt i sada radi ventilator hvala svima.
  4. Provericu taj dzek a osigurace sam ranije proveravao ispravni su, otvarao sam tu kasetu ali nisam smeo nista da diram dok ne pitam hvala pokusacu.
  5. Brava 1996 godiste, prilikom voznje po kisi ukljucio sam ventilator da mi soferku odmagli.Prestao je da duva iz cista mira , povremeno se ukljuci kada dam kontakt preko kljuca.Sta uraditi , da li je neki osigurac u pitanju, relej ?
  6. Pardon da promenim te stanice na lokacijam 1.2.3.4.5.6 Ostale su frekvencije koje ne mogu da slušam ovde , a hteo bih druge da memorišem na te pozicije.
  7. Trenutno imam fabrički radio sa kasetom , hteo bih da menjam stanice koje su memorisane ali ne znam na koji način , ima FM i AM frekvenciju i natpis RDS ispod oznake - I + kako sve to uraditi ?
  8. Sijalica je ubodna slabo se vidi njena snaga , pokušao sam ostavim grlo prazno bez nje ali onda ne radi zadnji brisač.Pokušaću da saznam koje su to ubodne sijalice pa ću opet da probam da li će raditi .
  9. Prilikom zamene sijalica na osvetljenju tablica nešto se desilo i ne svetle mi pozicije na zadnjim svetlima , instrument tabla ne svetli i komande za grejanje . Sijalice za poziciju su ispravne ,proverio sam osigurače neke zamenio za svaki slučaj ali problem nije uklonjen. Šta uraditi otići kod električara ili ima i druga mogućnost zamena i čega to?
  10. Pozdrav svima od Vlade iz Subotice vlasnik sam Fiata Brava iz 1996 godine 1.6 nadam se da će me služiti i potvrditi priču o Fiatu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...