Jump to content
FAS Goran
j0nY

Fiat Bravo problem sa stelovanjem farova

Recommended Posts

Imam Bravo 1996god i problem u stelovanju farova. Imam mogucnost stelovanja farova iz kabine (gore-dole), ali nemam motorcice (poskidani). Problem je sledeci: duga svetla mi biju ispod oborenih. Svetle bukvalno ispred branika. Pokusavao sam da resim problem, sijalice su lepo namestene u fasonu, ne mrdaju, nivelacijom ne resavam problem. Jedino sto nisam pokusao je da okrenem fasone koji su usrafljeni na socivu. Ima li ko ideju pre nego ostetim sociva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije mi strano stelovanje farova s obzirom da radim u ovlascenom servisu drugog brenda.. Problem je sto se stelovanje odrazava i na oboreno i dugo svetlo, sociva su izjedna. Vrteo steler za horizontalu ili vertikalu rezultat je isti, dugo osvetljava nize od oborenog svetla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A socivo kakvo ti je? Nije li osteceno, cudno mi to da dugo bije nize od srednjeg, to se desava jedino ako je lose stavljena sijalica. Ali kako si reko da je sve ok, ostaje samo da je lose socivo, i da koju sijalicu si stavio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

H1 su stavljene. Tako je od kako sam uzeo auto. Naime skoro sam uzeo auto, a svetla su mi veoma bitna stavka trenutno. Sociva su dobra, kraca su doduse malo slabija sto se i ocekivalo s obzirom na starost automobila, ali je daleko od ocekivanog da mi duga tako osvetljavaju put.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...