Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Kad neko tuži sam sebe :)

Recommended Posts

kad-neko-tuzi-sam-sebe.jpg

 

Svet je pun bizarnih priča o tome na koje sve način ljudi pokušavaju da prevare osiguravajuće kompanije i da od njih izvuku novac. Ali ovakva priča još uvek nije zabeležena.

Jedna žena iz Sjedinjenih Američkih Država, iz države Minesota, podnela je zahtev osiguravajućoj kući za nadoknadu štete koja je naneta na njenom Nissan Pathfinder iz 2001. kada je u njega udario kombi gradske službe. Problem? Ta ista žena je vozila taj kombi. Megan Kembel traži nadoknadu štete u iznosu između 1.600 i 1.900 dolara. Ona je udarila kombijem u svoj parkirani automobil kada je skretala u ulicu. Prema njenom mišljenju ona aposlutno ima pravno na traženu nadoknadu. ''Zato što sam radila za grad i vozila kombi koji je u vlasništvu grada smatram da su oni dužni da mi isplate štetu koja je načinjena mom automobilu,'' reči su gospođe Kembel. Odgovor od osiguravajuće kompanije još uvek nije dobila ali teško nam je da poverujemo da će joj ova ideja proći, mada je moramo pohvaliti za kreativnost i reći dobar pokušaj. :)

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...