Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Pobednik DJ SETA SA ALFOM putuje na Ibicu

Recommended Posts

DJ SET SA ALFOM na SC Milan Gale Muškatirović je dobio svoje pobednike 

 

post-3-0-63195700-1409597492_thumb.jpg

 

DJ nadmetanje, DJ SET SA ALFOM  završeno je sinoć na otvorenim bazenima SC Milan Gale Muškatirović uz zabavu za odabrane Alfiste, prijatelje brenda Alfa Romeo, poslovne saradnike kao i poznate ličnosti iz javnog života. Da podsetimo, četvoro polufinalista su se u nadmetali za prva tri mesta tako što su imali definisano vreme za svoje DJ setove na temu Summer hits i na osnovu glasova žirija osvojili vredne nagrade. Prvoplasirani DJ koji će sa osobom po izboru putovati na Ibizu i prisustvovati najpoznatijim žurkama za zatvaranje ovogodišnje party sezone je DJ  John Jogurt.  Drugo mesto osvojio je DJ Vanton i Alfa Romeo Giuliettu na korišćenje u periodu od mesec dana, dok je   rangiran kao treći  DJ Prnya dobio mogućnost da jedan vikend po izboru uživa u automobilu Alfa Romeo Giulietta.  Svi finalisti su takođe na poklon dobili i BEATS audio slušalice.

 

post-3-0-36581500-1409597494_thumb.jpg  post-3-0-57956800-1409597512_thumb.jpg

 

MC večeri je bila Tijana T. koja je pružala podršku finalistima, ali imala takođe i svoj DJ set. Finale takmičenja i zabava trajali su do kasnih večernjih sati, a samo neke od javnih ličnost koji su uživali na zabavi su  glumica Katarina Radivojević koja je proglasila pobednike, kreatorka Biljana Tipsarević, pevačica ali i voditeljka poznatija pod imenom Zoe Kidah, glumica Jovana Balašević i mnogi drugi...

DJ SET SA ALFOM takmičenje je mladih neafirmisanih DJ umetnika, koje je zvanično počelo tokom jula meseca u Beogradu, bazirajući se na digitalnoj platformi, na zvaničnoj Facebook stranici brenda Alfa Romeo Srbija (www.facebook.com/pages/Alfa-Romeo-Srbija).Na takmičenje se ukupno prijavilo 110 DJ-eva iz cele Srbije, a samo njih četvoro je imalo prilike da se bori za vredne nagrade. Brend Alfa Romeo ima veoma dugu tradiciju legendarnog italijanskog dizajna. Specifičnim i atraktivnim dizajnom svojih modela Giulietta, MiTo i 4C, Alfa Romeo postavio je nove standardne svog DNA.

 

post-3-0-13452900-1409597502_thumb.jpg 

 

Od FAS-a za FLCS

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...