Jump to content
FAS Goran
zeks84

P: Fiat Marea 1.9 JTD 2001 god.

Recommended Posts

Na prodaju Fiat marea 2001 god. 1.9 JTD u odlicnom stanju kako vizualno tako i mehanicki, auto je uvezen iz Nemacke a prva registracija je bila krajem 2011 god. u mome vlasnistvu je nepunih 3-godine i za svo to vreme nikad me nigde nije ostavila. SIGURNOST: Airbag za vozača, Airbag za suvozača, Bočni airbag, ABS, Alarm, Kodiran ključ, Centralno zaključavanje, Blokada motora. OPREMA: Branici u boji auta, Servo volan, Podesiv volan, Daljinsko zaključavanje, Putni računar, El. Šiber, Električni prozori, Električni retrovizori, Grejači retrovizora, Sedišta podesiva po visini, Grejanje sedišta, Svetla za maglu, Krovni nosač, Radio/Kasetofon. Auto je trenutno presao 224984 km i na njemu od ulaganja sam imao samo servise. Auto je registrovan 11.08.2014 a pre registracije je zamenjen set kvacila marke Valeo, za koji imam fotografije a naravno i racun, zatim ulje u menjacu, ulje u motoru, filter ulja, fiter vazduha, filter kabine tj. klime, PK-kais, fleksibilno crevo na auspuhu. Sto se motora tice tu je i suvisno pricati jer su ovi motori poznati po izdrzljivosti i po dugotrajnosti normalno redovno odrzavanje. Inace sve sto vas interesuje pitajte slobodno, odgrovaram na mail, poruke, i naravno poziv.

 

https://www.kupujemprodajem.com/Fiat-marea-2001-god--14887596-oglas.htm?filter_id=

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se izvinjavam, hteo sam da postavim fotografije ali posto nisam znao kako onda sam postavio link da bi ljudi mogli da vide fotografije automobila a ne samo tekst.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo za pocetak par fotografija da se vidi kako auto izgleda, a danas u toku dana ili najkasnije sutra cu postafiti fotografije unutrasnjosti.

 

original.jpg

 

CAM00166.jpg

 

CAM00167.jpg

 

CAM00177.jpg

 

CAM00168.jpg

 

CAM00170.jpg

 

CAM00169.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...