Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Fiat 500L na ostrvu ljubavi

Recommended Posts

Fiat 500L zvanično vozilo muzičke manifestacije LOVEFEST  u Vrnjačkoj Banji

 

post-3-0-45291800-1407325727_thumb.jpg

U periodu od od 7. do 9. avgusta na Lovefestu, u  Vrnjačkoj Banji, smenjivaće se najveće zvezde svetske elektronske muzičke scene, kao i brojni rok i hip hop bendovi iz Srbije ali i regiona. Osmo festivalsko izdanje biće ujedno i najveći muzičko-scenski spektakl koji je publika festivala ljubavi do sada videla.  Najveće iznenađenje biće svakako Fire Stage, glavna festivalska bina na kojoj će uz brojne specijalne efekte nastupiti Eric Prydz, Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Marko Nastić i više od 30 izvođača iz zemlje i sveta.  

 

post-3-0-48022800-1407325728_thumb.jpg

 

Svoje mesto na muzičkoj sceni zauzeće i model Fiat 500L kao zvanično vozilo festivala. Na posebno dizajniranom Fiat 500L informacionom pultu svi zainteresovani biće u prilici bliže da se upoznaju sa modelom i saznaće nešto više o nekonvencionalnom i atraktivnom modelu Fiat 500L.
Automobil Fiat 500L je s ponosom pravljen u Srbiji u fabrici u Kragujevcu. Njegov koncept gradskog automobila objedinjuje naizgled nespojive karakteristike: kompaktnu spoljašnost automobila B klase sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom tipičnom za C klasu automobila. Sve ovo dolazi u bogatom paketu za jedan gradski automobil uz dodatu vrednost legendarnog italijanskog dizajna. Za sve one kojima je izuzetan audio sistem neophodan deo ponude automobila, Fiat 500L se može naručiti i sa paketom opreme najkvalitetnijeg Beats audio sistema.

 

Od FAS-a za FLCS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...