Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Koristi li neko ova čuda? Hoću da uzmem neki koji može bez problema da brije i malo dužu bradu, ali prosto ne znam koji da odaberem.

Ne bih da dam pare i da mi posle skuplja prašinu. Pa ako neko ima preporuku, pucajte...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kupio neku kod kineza za šišanje s tim što je ja koristim samo za bradu. Puni se na struju i za nekih pola sata se napuni i posle toga je skineš sa kabla i cepaš. Može nekih 10 minuta da izdrži bez ponovnog punjenja a cena joj je nekih 400 - 500 din. Za te pare završava pos'o.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš tako.

Za svakodnevno brijanje , pod uslovom da nemaš osetljivo lice dobra stvar. Za neredovno brijanje bez trimera ne pokušavaj.

Philips trimer QC5130 Wireless obavezno , koristim već 4-5 godina i baterija i dalje savršeno drži (dva šišanja i dva trimovanja brade izdrži). 7-10 dana pada šišanje i na 5 dana sređivanje brade (nije za brijanje).

 

philips_qc5130_15_mens_hair_clipper.jpg philips_qc5130_15_mens_hair_clipper_1.jp philips_qc5130_15_mens_hair_clipper_2.jp philips_qc5130_15_mens_hair_clipper_3.jp
 
philips_qc5130_15_mens_hair_clipper_4.jp 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se ne brijem vec godinama samo imam masinicu za sisanje na baterije i samo skracujem bradu na nulu svakih par dana. Uzeo sam neku vodotpornu americku marku,napunim je i imam za 2-3 podsisavanja, mada je pocela da bude malo bucnija pa cu morati i ja da kupujem novu. Inace platio sam je nesto smijesno...tipa 10-12e i da je mogu naci ponovo bih je uzeo. Masinica za brijanje nije na moje lice legla par godina:-)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sretene koristio sam ja sijaset takvih Braun i Phillpis kakav si naveo i nijedan mi nije valjao. Već posle 2 dana nebrijanja kreće debelo da čupa, iritira i ništa ne skida. A nakon tog nazovi brijanja koža ti se od čupanja baš upali. Po meni baš loša stvar.

Trimer je mnogo bolji ili čak mašinica za brijanje.

Ja koristim ovo čudo već 5 godina i prezadovojlan sam

http://www.phablife.com/braun-bodycruzer-body-hair-trimmer-with-gillette-fusion-technology/

 

Možeš da skratiš baš debelu bradu, skratiš zulufe, dlake na vratu ili šta god, ima mod da istovremeno brije i trimuje(tj trimuje pa brije), samo brije i samo trimuje. Dolazi i 5-6 nastavaka čini mi se uz njega, a baterija traje po 3-4 nedelje mada ga ne palim baš pri svakom brijanju. Po specifikaciji čini mi se da piše 1h rada. 


E da, a brijač mi traje 4-5 meseci

Share this post


Link to post
Share on other sites

Definitvno onda neki trimer.

 

Igore, to je ovaj, ali koliko vidim on je za telo. Znači brije dobro i lice?

 

http://www.tehnomanija.rs/trimeri/braun-trimer-cruz-5.html

 

Razmišljam se za ovaj - http://www.tehnomanija.rs/trimeri/braun-aparat-za-brijanje-cruzer6bh--slusalice.html

 

Braun mi se čini kao dobra kupovina, treba da ima i smart plug što će mi koristiti kad budem preko.

Edited by Sreten91

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovako nesto:

 

cxcb38015.jpg

Imao sam ga jedno 3-4god, onda su se vremenom nozevi istupili i evo par godina nisam otisao u servis da ih zamenim a sa druge strane mi zao da kupujem drugi....i prodjose godine....

Ima dva trimera i brijac tako da mozes da kombinujes ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Braun i ne možeš pogrešiti i za brijanje i za šišanje. Jesu malo skuplji ali su dugotrajni i kvalitetni.

 

ps02.jpg

http://www.tehnomanija.rs/elektricni-aparati-za-brijanje?filter_submited=1&show_filters=1&filters%5BRobna+marka%5D%5B%5D=Braun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kupio sam kod kineza za oko 1000 dinara ovu mašinicu, sumnjao sam pravo da ti kažem, jer imam dosta oštru dlaku i još kad mi naraste previše brada to postane haos za većinu brijača o običnih gde me sve čupa, ostane iritacija, da pređem na stvar, kada sam ga probao, samo pređem preko dela gde sam ga stavio i on skida, i to brzo, nema punjenja, samo kabal u struju koji je dugačak i skidaj.Brat se sa njim ošišao na ćelavo, a ja se brijem i to za par minuta se obrijem ceo, pa možeš da nameštaš da se ne obriješ ceo nego da skratiš ili napraviš neki fazon. 

 

Evo ti slika  ako budeš teo da znaš kako izgleda.

Čak kad se sada setim mislim da nije bio komlpet ni 1000 dinara :) 

IMG_20140422_113334.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sretene ja se tek sad setih da ti odgovorim  :laughing:

Kasno je, ali može i lice da brije ovaj moj. Nosi Gillette Fusion brijač na vrhu tako da možeš sve sa njim da briješ, čak i uvo da sečeš ako se zaneseš  :laughing: 
Mada verujem da ni sa ovim nisi pogrešio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da zaboravio sam imam i Hyundai mašinicu za brijanje i šišanje, na baterije tj puni se, takođe ako neko bude teo da ga uzme odličan je, oznaka je HC103, pogledajte na internetu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I još jedna bitna stvar, u Tehnomaniji je ovaj trimer kao što vidite 8.400 din, ja sam uzeo na kupindu kod neke likuše za 4.500 din. Nov, neotpakovan u ful pakovanju. Fina ušteda  :smoke:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa odlično si prošao, uvek ako se lepo pročačka može se naći nešto jeftinije na netu  a isto ko da si u radnji uzeo, ali neke stvari ne baš sve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvi električni Bugatti je stigao: Oguliće vas do gole kože

 

218309-bugatti b02.jpg

 

Stigao je, ali nema prevelike veze sa automobilima.

Naime, Bugatti i Gillette su udružili snage i osmislili prvi sistem za ručno brijanje sa grejačem. Punim imenom GilletteLabs Bugatti Special Edition Heated Razor navodno ''ulazi u neku novu dimenziju'' brijanja, ali je sasvim sigurno da izgleda odlično. Posebno sa nijansom plave boje Agile Bleu, koju koriste brojni Bugattijevi automobili. Tu je i amblem Macaron, kao i pojedini detalji od aluminijuma.

 

218310-bugatti b01.jpg

 

Kad je u pitanju samo brijanje, pomenimo pet britvica i Flexdiscovu tehnologiju. Odmah uz britvice je delić od nerđajućeg čelika koji se pritiskom na dugme zagrejava. Cena je nepoznata, ali računajte da će sasvim sigurno biti poprilična. Uostalom, ovakav brijač bez Bugattijevih dodataka startuje cenom od 150 evra.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...