Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Podrška FAS-a najboljim srpskim sportistima

Recommended Posts

Srpske ''srebrne'' rukometašice posetile fabriku FAS u Kragujevcu

 

post-3-0-98979300-1395865418_thumb.jpg

 

Srpska seniorska ženska rukometna reprezentacija, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Srbiji krajem decembra prošle godine, posetila je danas fabriku kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS) u Kragujevcu. Srpske ''srebrne'' rukometašice i članovi stručnog štaba reprezentacije imali su jedinstvenu priliku da se bliže upoznaju sa radom jednog od najmodernijih FIAT-ovih proizvodnih pogona na svetu, ali i da saznaju zanimljivosti u vezi sa popularnim modelom automobila FIAT 500L koji se proizvodi u Kragujevcu.

 

''Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo danas mogli da ugostimo naše najbolje rukometašice ovde u Kragujevcu. Kao lider u automobilskoj industriji i društveno odgovorna kompanija, FAS pruža snažnu podršku srpskom sportu i našim sportistima – njih i nas povezuje želja da ostvarimo vrhunske rezultate u svojim oblastima i da na najbolji mogući način predstavljamo Srbiju u svetu'' rekao je Francesco Ciancia, direktor fabrike FAS-a i dodao da je ''uveren da će se sa podrškom nastaviti i u godinama koje dolaze, kako bi naša zemlja imala još mnogo šampiona koji će dostojno reprezentovati zemlju i donositi radost svojim navijačima.''

 

post-3-0-75090800-1395865426_thumb.jpg

 

U martu prošle godine, kompanija FIAT Automobili Srbija potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, i tako postala prva članica sponzorskog pula ''MI SMO TIM RIO 2016'', u pripremama za sledeću Olimpijadu, koja će se održati u brazilskom gradu Rio de Žaneiru 2016. godine. Prema ugovoru, sportisti koji u individualnim sportovima osvoje zlatnu medalju na igrama u Riju 2016, od FAS-a će na poklon dobiti Fiat 500L, dok će timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojeni automobil pokloniti svom savezu.

 

Od FAS-a za FLCS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...