Jump to content
FAS Goran
Rile_bg

Fiat Punto Sporting 1.2 16v

Recommended Posts

ubaci cu kasnije slike :D pa ovako auto je 2002god,presao je pravih 92000,jako dobro ide,od ulaganja nista,kad sam ga kupio imao je uradjen veliki,mali servis,nove svecice,nove plocice napred,nov akomulator,4nove sava m+s gume 185/55/r15,koza na volanu perfektna,zatamljena stakla sam dobio gratis (sva sem soferke,videcete na slikama) od ulaganja samo napred xenone i to je to,takav mi je najlepsi :D ako jos nesto interesuje pitaj te :D

evo i slika :D

2013_02_28_15_44_06.jpg

2013_02_28_15_44_35.jpg

2013_02_28_15_44_44.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pre xenona obrati se specijalistima za farove sa foruma, nek ti ociste iznutra sve lepo, sociva i lepo sve zadihtuju i bice vrh, nece biti ovako zamagljeni farovi. I onda je punto bombona

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nek ti je srecan Puntisa i ti sa njim! Bas je lep. Posebno mu smek daju ove zatamnjena stakla. Ima da uzivas kad bude przilo preko leta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

imam problemcic,kad otvorim prozore od kola,oseca se benzin u kabini,kad zatvorim ne (ne verujem da je od drugih kola),zna li neko sta moze da bude?

Share this post


Link to post
Share on other sites

zahvaljujem :D uz avalu i niz avalu se jako dobro pokazao,jako mirna i stabilna voznja uz vecu brzinu,sad kad mi kane kinta da sredim far,bice tip top :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledam ovog sportinga i zakljucujem da kako se sve topliji dani priblizavaju, definitivno moram da zatamnim stakla! danas sam se malo provozao dokje bilo suncano i autu je bilo kao u plasteniku! Stakla su tonirana, ali slaba vajda od toga. Pozadi 100%, a napred 35%, je l' tako bese po zakonu? Siktere i tvoj je zatamnjen, je l da? Koliko folije obore temperaturu, zivo me zanima?

Share this post


Link to post
Share on other sites

danas je bilo dosta toplo,ali oblacno( u BG-u) ja sam vozio samo u majci,nisam jos vozio pod suncem tako da ne mogu da ti prenesem iskustva,sto se tice zatamljivanja po zakonu ja mislim da napred sme 35% (moja su definitivno vise,ne znam koliko,tako sam kupio auto) a nazad koliko hoces :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...