Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
markosmarea

Fiat Marea - memorisanje sata na fabričkom radiju

Recommended Posts

Ja kad podesim sat ugasim radio na točkić na koji se inače pali i gasi i odmah je sačuvano vreme koje se prikazuje i kada je radio ugašen. Kada ga upalim sat se nalazi u ćošku displeja i tada je isto vreme koje sam podesio.

Ne mogu tačno da se setim ali mislim da za podešavanje sada zadrži se dugme EXP to je dugme Expert na kome se podešavaju i ostale stvari kao što su autopaljenje radia sa kontaktom, autogašenje radia posle pola sata, sat...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod mene stalno tako stoji i kada je auto upaljen i ugašen dok ne upalim radio. Šta se kod tebe dešava kada ugasiš auto? Jesi probao ono što sam ti rekao za podešavanje sata?

Share this post


Link to post
Share on other sites

A pa tebi je tako povezan radio sa akumulatorom. Jedan moj drug je to imao, kada ugasi auto radio se ugasi i ne možeš da ga upališ dok bar kontak ne daš ili upališ auto.

Ne znam tačno kako se to povezuje ali moraš kabl za napajanje od radia direktno da povežeš na kabl od akumulatora. Samo treba naći u instalacijama koji je kabl koji direktno ide sa akumulatora i to je to. Možda ako izvadiš radio pogledaš kako je povezan pa možda tu ima i taj kabl direktno iz akumulatora.

Električar bi to lako i brzo uradio.

Edited by Nemanja87bgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

A da li ti i obrise memorisane stanice, ako je odgovor potvrdan, onda ti nije povezan jedan stalni plus koji sluzi za memoriju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni pak nakon ugradnje drugog radija ne ostaju umemorirane stanice nakon što ugasim auto, ali radio je bio na drugom autu i to se nije dešavalo a isto je nakon vađenja ključa bio automatski i radio ugašen skroz, kao i na marei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...