Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Nemanja034

Fiat Punto HGT mk2

Recommended Posts

Jbga meni deluje ono kod antene kao neke fleke zato sam pitao,a inace ne vidim dobbro,ali mislim da su mu one nikl felne prava stvar!

Share this post


Link to post
Share on other sites

u principu nista novo...par slika cisto za odjavu posto je auto prodat ;)

2012_10_24_15_34_49.jpg 2012_10_24_15_47_38.jpg

2012_10_24_15_47_58.jpg 2012_10_24_15_48_30.jpg

2012_10_24_15_49_19.jpg 2012_10_24_15_51_54.jpg

inace u medjuvremenu mi zabo motoric za city servo to reseno

2012_08_02_17_42_26.jpg

i u menjuvremenu nesto kratko posle velikog servisa mi popucaju srafovi na poluosovinin do menjaca, izleti ona zvezda od poluosovine i probusi mi zvono menjaca :@ tako da sam se par dana igrao i oko toga...na kraju sve reseno by JA :D

auto je prodat sa zimskim set up_om tockova tako da ako nekog interesuju ove zlatne ili ove plave felnaje bice na prodaju!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ove plave felne mi igraju,slazu mi se sa bojom auta.mislim da su bile lepse dok su bile sive.Inace punto je :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobro da je otišao, ne znam da li si bio upućen, ja nisam hteo da iznosim to zbog Caneta, ali pre nego što si ti postao vlasnik auta, za mesec dana mu je dva puta rađena generalna, konkretno kada sam ja bio kod Caneta u garaži bio je na dizalici, otišla je bila radilica... Iskreno na oko je jedan od lepših Punta viđenih na forumu... Jel je ostao u Kragujevcu ili je otišao negde dalje?

p.s. Vidoh malopre belog Sandera dole kod AKS-ovog magacina...

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ SikterBre

ne znam kako pricas nesto sto ne znas? ako vec zapocinjes temu da ti objasnim ukratko da budes upucen ;) motor je otisao kod vlasnika pre caneta, on je decko odradio ceo motor, kupovao sve nove i kvalitetne delove medjutim taj majstor iz v.b nije odradio verovatno nesto kako treba pa je taj motor crko kod caneta! on nije hteo da radi motor, nego je kupio kompletno drugi motor i ubacio ga u kola...eto ukratko posto vidim da nisi infrmisan da znas sad ceo istorijat :D

@ ANDRIJAIJELENA

kod mene su felne jos uvek! cena je 250e sa gumama michelin 205-45

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znam da je auto pre njega bio u Banji, i kada sam se ja zadesio u Canetovoj garaži pitao sam ga šta je sa autom pa je na dizalici, on mi je rekao da je rađena generalna pre mesec dana i da se sada iskrivilica radilica i da mora opet da se radi generalna, nisam znao da je umesto te druge generalne menjao ceo motor :geek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

U kakvom stanju su gume, i da li bi te interesovala zamena uz moju doplatu za oz f1 racing 16 inca sa BF Goudrich gumama u garanciji?

Pozdrav

Edited by ANDRIJAIJELENA

Share this post


Link to post
Share on other sites

lep punto, mk.2b i mk1 ne gotivom ali mk2a mi je sve lepsi u poslednje vreme, posebno hgt i sporting, zlatne felne su pravi model za ovaj auto bas ih dosta vidjam na netu na punticma, lancijama y i sl. manjim automobilma, umesto zlatne mozda neka druga boja da legne bi bilo i lepse, npr da se urade u plavo kao one 17" extra bi izgledalo i zlatna je ok ali po meni vise za npr. crni ili tamno plavi auto, one 17" po meni nisu model za plavu boju, lepse izgledaju silver ili belo ali nebitno stvar ukusa.

jel ima u KG neki tamno svi hgt ili sporting, mislim da je mk.2b, sa ovakvim felnama samo crveno ofarbano srce? video sam ga jednom i brutalno dobro izgleda u toj kombinaciji ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...