Jump to content
FAS Goran
Mik

Kompilacija sudara...

Recommended Posts

Ne teškim vozilima ne otkazuju tek tako kočnice. Postoji sigurnosni mehanizam da ne bi dolazilo do slično ovom.

Prva stvar da je spalio kočnice OK, dimilo bi iz točkova znači nije.

Da je imao kvar na kočnicama, pucanje creva , pečurke ili bilo kakav gubitak vazduha vozilo bi automatski usporavalo / tristop odrađuje posao. Na snimku ne izgleda da je usporavao, dakle nije.

Sledeća dva scenarija, zajebo se i ko zna šta je razmišljao ili vozio neispravno vozilo sa raštelovanim zadnjim kočnicama (čest slučaj i kod nas) ili uopšte kočnicama pa se desilo šta se desilo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Honda S2000, direktan sudar

 

Kamere u automobilima uglavnom koriste, pored naravno Rusa, vozači u raznim evropskim zemljama ali i u Americi kako bi u slučaju nezgode na sudu imali dokaz o nesreći. Jedna takva kamera je snimila direktan sudar Honde i kombija. Kamera u ovom Honda "S2000" modelu montirana je u zadnjem delu automobila, verovatno kako bi vozač mogao da snimi svoje umeće sa volanom i menjačem, ali je takođe snimila i direktan sudar sa kombijem.
Krivac u incidentu je bez sumnje devojka koja je prošla kroz crveno a na koju je onda naleteo vozač koji je i snimio nezgodu. Naravno, devojka je policiji rekla da je krivac momak u Hondi i da je on prošao kroz crveno ali snimak sa kamere je otklonio sve dileme.
Vozač Honde kaže da je doživeo povredu zgloba leve šake kao i manje opekotine na desnoj ruci jer je u trenutku nesreće pritiskao sirenu a u isto vreme naravno aktivirao se i vazdušni jastuk. Šteta ne njegovom automobilu procenjuje se na oko 8 000 dolara i sva je prilika da je "S2000" završila svoju priču.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juče , negde oko dvanaest sati.....

 

 

IMG_20150311_124725_620x0.jpg       IMG_20150311_124746.jpg

 

 

 

 


možda brojao kablove pa se zabunio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isključenja sa mosta su potpuno kretenski napravljena... čudi me da se svaki dan ne prevrne po jedan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas bi lik u Jurija Gagarina u konta smeru nizbrdo. Kako je on to smislio ,kako se popeo na most i prešao ceo most to samo glupi mozak zna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

to su ti oni koji ne znaju za rikverc vec ga okrenu tu gde su (gledao jednog na Panc.mostu 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma kakav rikverc, desi se svima nama povremeno da promasimo skretanje, teram pravo pa pravim krug gde mogu... Ne smeta mi da vozim malo vise

 

Inace imao sam blisku situaciju pre neki dan, idem ulicom sa dve trake (blok 63), prestrojim se desno za skretanje na parking. Ispred mene dva automobila, prvi izlazi sa parkinga, tek krece, drugi nailazi i staje pusta ga da covek izadje, ja nailazim i stajem. U momentu cujem skripu guma bacim pogled u retrovizor i vidim belog logana u mojoj traci koji  se zaleteo kao da je na autoputu pa je kasno skontao da mi stojimo! Skrenuo je u levu traku bez kocenja i isekao Golfa koji je legao na kocnicu i zapalio gume. Ja sam refleksno krenuo napred koliko sam mogao i povukao se desno da bi kreten proleteo na par cm od mog zadnjeg branika. Da li ga je vozac golfa stigao nemam pojma, ali je krenuo ostro za njim!

 

On je tu zaleteo sigurno na oko 100, pa majku mu, decije igraliste, pesacki prelazi...

Edited by milan-jtd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...