Jump to content
FAS Goran
Mik

Kompilacija sudara...

Recommended Posts

Koliko sam ja skontao vozač je kočio al nije uspeo da zakoči jer je led? Mislim da bi isto bilo i da je dodavao gas tj da bi točkovi samo proklizavali. Ovo se jednostavno namestilo da je moralo tako da se desi. Jedino što je mogao da uradi jeste da namota pun levi ili pun desni i da skrlja kamion i prikolicu al bi barem možda preživeo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ne znam sta je sa ovim snimcima iz Rusije. Da li ovo namerno rade kad postave kameru u autu da bi bili zanimljivi na YT ili su tolike budaletine da nemaju gram mozga. Svako od nas vidi da ne moze da stigne da prestigne kamion i on svesno ide i ide ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeznuo ga pravac. Cini se da je daleko a i kamion je visok i dugacak pa mu deluje da sporije ide. Isto tako ljude udara voz, pravi se opticka varka

Share this post


Link to post
Share on other sites

debil! ovakvih se najvise plasim u saobracaju! Posle kazu motociklisti kako u Srbiji ne postoji kultura tolerancije vozaca motora!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ulična trka izazvala masovnu nesreću

 

ulicna-trka-izazvala-masovnu-nesrecu.jpg

 

Kada neko kupi automobil koji je pravljen za dobro snalaženje na Nirburgringu, i kada u taj automobil sedne neko ko ne ceni svoj a ni tuđe živote, onda se dogodi situacija slična ovaj iz Moskva. Pre nekoliko dana u Moskvi je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo nekoliko automobila a koja se dogodila kao direktna posledica trkanja dva vozača na ''Garden Ring'' putu. Obzirom da se radi o Rusiji incident je snimljen sa nekoliko kamera. Za sada se zna da su dva automobila koja su se trkala beli Porsche Panamera i BMW X5. Prema prvi izveštajima automobili su se u trenutku nesreće kretali oko 120 na sat. Kontrolu nad svojim vozilom izgubio je vozač Porschea koji je udario u nekoliko automobila, koji su od siline udara udarali jedan od drugi. U incidentu su učestovala dva taxi vozila, dva VW-a, Škoda Octavia, jedna Kia i jedan Mercedes. Jedina povređena osoba jeste trudnica iz Mercedesa koja ima lakše povrede.

 


 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au jbt, ovo je strasno..  :o

Mogu da mislim koji je sok i ovom u teget Golf 4, sto je ispred njega proletelo telo,katastrofa...Ne znam samo sto su njega zadrzali na uvidjaju kada nije doslo do kontakta..

Edited by zrnkemiki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...