Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Pa, neko je kupio jako dobar auto koji po meni ne vredi toliko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sigurno,a procitao sam da je Audi 2011 ali se vozi od 2012.

Nije mi samo jasno gde su to isli kad su za 2 godine presli 100 000 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vecinom grad, a ostalo po srbiji do vecih gradova

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam za konkretan slučaj, ali službeni automobil se kupuje da se koristi. Ako ja prelazim 30.000km godišnje, a generalno ne idem nigde specijalno tj. vozim se normalno svaki dan, šta je onda 50.000km za službeni automobil koji čak može koristiti i više ljudi, svaki dan za putovanje... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sad čovek pogleda kako izgledaju automobili od po 400.000 km koji su pritom službeni i onda uporedi sa automobilima sa oglasa koji su prešli "pravih" 150.000 km i skonta da 99% prodavaca treba strpati u zatvor.

 

Tvoja tvrdnja bi bila tačna da se na našim placevima nalaze isključivo izraubovana vozila državnih službi stranih zemalja ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Kako prenosi Beta, Direkcija za imovinu Srbije oglasila je danas u štampi prodaju 476 vozila u vlasništvu države, koja će po drugi put biti ponuđena na licitaciji 9. aprila.

Vozila se mogu razgledati 4. i 5. aprila na parkingu Palate Srbija u Beogradu, od osam 8 do 15 sati, a najskuplji je terenski automobil „nisan navara” iz 2008. godine čija je početna cena 1,03 miliona dinara. To vozilo „Skijališta Srbije”, prema oglasu, prešlo je 306.523 kilometra.

Najeftiniji automobil koji će država ponuditi na licitaciji u četvrtak 9. aprila je „jugo” proziveden 1992. godine, koji je koristila Složba za katastre iz Sente. Procenjena vrdnost tog vozila je 16.223 dinara.

U ponudi je najiše modela automobila „zastava”, satim sledi „škoda”, ali i 29 „audija”, među kojima je naviše modela „A6”, kao i osam „mercedesa”.

Na prvoj licitacija, koja je održana 26. marta, prema podacima sa sajta Uprave za zajedničke poslove, prodata su 34 automobila od 510 ponuđenih.

Pravo učešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit od 20.000 dinara po vozilu, a učesnici licitacije će moći da se registruju 6. i 7. aprila.

Precizirano je da licitacioni korak, za vozila čija je početna kupoprodajna cena do 200.000 dinara, iznosi 5.000 dinara, a za vozila čija je pocetna cena veća od 200.000 dinara iznosi 10.000 dinara.

Detalji oko procedure javnog nadmetanja mogu se videti na sajtu Direkcije (www.rdi.gov.rs), a početne kupoprodajne cene, karakteristike i fotografije vozila mogu se videti na sajtu Uprave za zajedničke poslove republičkih organa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znači pičkousti moli

 

"Molim vas, kupite državna kola"

 

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da 9. aprila učestvuju na javnoj aukciji za prodaju vozila u vlasništvu države koja nisu prodata krajem marta

 

1546133275524010c334a0000851228_640x360.
 
Foto: B92

Vučić je u Skupštini Srbije, podsetio da će 9. aprila državna vozila biti prodata po ceni nižoj 40 odsto od procenjene, dodavši da je već sada dvostruko više prijavljenih za kupovinu nego u prvom krugu.

On je istakao da će, ukoliko ne budu prodata sva vozila, biti još jedan krug javne aukcije u kojem će cene vozila biti 60 odsto niže od one koju je procenila Poreska uprava. 

"Molim ljude za dođu, da kupe. Em nećemo trošiti novac na gorivo i održavanje, em će ljudi moći da po povoljnoj ceni kupe određene automobile", rekao je Vučić. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bih rekao da se ovo neko sprdao u PS. Nigde ne videh u Nemačkoj ovakav auto, sa ovom kilometražom, po ovoj ceni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CM Company ima ih na polovnimautomobilima.com iz Omoljice. Malverzant, prevarant i nakaza svoje vrstr. Kada sam trazio cromicu pre telefona je nalagao kako je autic bez greske bez mana originalne kilometraze itd.... Kada sam dosao auto je samo spolja bio u ok stanju, motor se raspadaooo jos kada sa mu na ulazu rekao da iimamo eksaminer omdah je doneo da je ipak spustrena kilometraza 50ak k kilometara i kao ipak ovo ono ......zaobidjite ga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Šta bi :) Nude mi otkup Citrosa a pretpostavljam da će i neku zamenu da mi ponude pa me interesuje da li da se uopšte upuštam u posao sa njima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...