Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Kako postati član Kluba?

Recommended Posts

OBAVEZNO je popuniti podatke na linku ka sajtu Fiat-Lancia Club Serbia koji se nalazi na kraju teksta.

U suprotnom nemamo podatke o adresi na koju treba da pošaljemo karticu, niti možemo poslati potvrdu o prijemu uplate godišnje članarine.

 

Članstvo u Fiat-Lancia Club Serbia je dobrovoljno.

Članovi FLCS mogu postati svi punoletni građani.

Članstvo je vremenski ograničeno, i predviđena članarina se odnosi na jednogodišnji period koji nije vezan kalendarskom godinom.

Ne morate imati tjuniran automobil, ili na bilo koji drugi način izmenjeno fabričko stanje Vašeg automobila da bi ste postali član FLCS.

Ne morate uopšte ni imati Fiat ili Lancia automobil...

Dovoljna je Vaša dobra volja, Vaša želja da se družite sa ostalim članovima, razmenjujete mišljenja...a, određeni model Fiat ili Lancia automobila ćete ionako već jednom kupiti, u to ne sumnjamo... :thumbup:

Uplatom godišnje članarine u iznosu od 1.000 dinara, dobijate člansku kartu sa kojom možete ostvarivati popuste i druge beneficije kojih će tokom vremena biti sve više. Po svakoj uplati nove članarine, članu će biti izdavana nova kartica sa istim ID brojem.

 

uplatnica FLCS.png

 

OBAVEZNO je popuniti podatke na linku ka sajtu Fiat-Lancia Club Serbia:

https://www.fiat-lancia.org.rs/membership.php

U suprotnom nemamo podatke o adresi na koju treba da pošaljemo karticu, niti možemo poslati potvrdu o prijemu uplate godišnje članarine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...